Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno mi smo jedina država gdje jebemo mater nasim igračima.Ne valja Nurkic,pa ne valja Teletovic nakon svega sto je uradio za repku,u zadnje vrijeme i Kikanovic ne valja,jebo ti nas mentalitet,ovo nema ni u jednoj drzavi.
Oba su J* talentovana ali realno, Jokic je trenutno mnogo bolji igrac. Nurkic se mnogo kurci i kao i obicno ne izgleda kao da mu se igra uopste. Mislim da ga trener stavlja u petorku ne bi li proradio, jer moze, moze puno bolje igrati... samo ovaj nikako da upali.
Mislim da u Denveru problem nije uopšte na poziciji Nurkića/Jokića... Oni su dovoljno mladi da mogu opravdati svoj trenutni učinak , za razliku od ostatka ekipe!
Odavno veću glupost nisam pročitao.
I jos nesto da pitam na osnovu cega je ovaj debil od novinara izvukao ove podatke o ucinku centara u ligi ? Cim je Pachulia na drugom mjestu a Cousins na 26om znajte da nesto smrdi sa ovom statistikom...........
Jedini razlog sto Jokic ne startuje je taj sto ga vecina centara nadjacaju u duelu, jednostavno nema dovoljno snage da se nosi sa 90% centara u ligi. Meni je bila uzivancija gledati Juku i Joku zajedno na terenu ali Mudiay je stvarno los plej, uvijek gleda da zabije a rijetko da asistira i mislim da kada on izraste u ono sto playmaker treba biti, Nuggetsi ce igrati puno bolje.
Nuggetsi su pali kurcu za uši kad su trejdali Andre Millera, draftovali Mudiaya, a onda trejdali i Lawsona. Mudiay ima očajan procenat šuta, troši mnogo lopti, slabo asistira, gubi izuzetno mnogo i generalno je sebičan i loš igrač. Startni centar je onoliko dobar koliko mu je dobar playmaker. Pitajte Deandre Jordana. Jokara je u boljoj formi od Juke, ali bolje mu da ulazi sa klupe jer tako igra manje sa klocinom Mudiayem, a više sa solidnim Nelsonom.
Harun je bio u pravu. Razmaženi seljacic je ovako shebao i repku
Nurkic je jedna obicna nepreradjena sirovina..i od kvaliteta potrebnih za kosarku ima samo snagu i visinu..niti tehnike..niti mozga..on treba da se tese i tese da bi postao jedan dobar kosarkas..
sta je pisac htio reci, izmedju njih dvojice i po statistickim parametrima nema razlike, cak sto vise Jokic igra vise...stvarno ne kontam tekst
pitaj ga prvi put kad ga vidis
i kukoc e mogo igrat krilnog a rodman centra al je rodman igro pf-a a luk longli bio prvi centar najboljeg tima historije.kukoc je bio prvi igrac s klupe i osvoijo jr tu nagradu jednom.phil je imi razlog za to,i maline ima razlig zza ovo
Oj statistika je vrlo cudna stvar. (ovo stvarno nije jer ga branim, ali...)
Pa ako cemo gledati statistiku nema velike razlike medju njima trenutno,Po meni je Jusuf bolji,jos da ima svaku utakmicu minutazu kao Jokic statistika bi bila na njegovoj strani.
Jokic je bolji sto jest jest! A ovaj Nurkic je komad teletine, ima prvo da se sredi psihicki pa onda da se vrati sportu - da bude sportista, ne starleta koja djahkad ubaci i koji kos!
Jusuf je masina za Jokica.
Sine vidi se da se razumes u kosarku. Nurkic je predzadnji najgori centar u NBA. Toliko o tvom poznavanju. A sad gledaj Jokica i ove poteze nemaju mnogi plajevi... https://www.youtube.com/watch?v=yRR-n24tat0
@gladijajator Jesi li Bošnjak? Ako jesi,onda se ne razumiješ u košarku i tač!