Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji li ce iduci izgovor biti
Ovaj mi ponekad djeluje kao malouman
Ko voli svoj narod igrace za svoju zemlju,niko nikad neigra za predsjednike,sekretare.Tesko onom koga narod na zub uzme.Pa ovaj momak ima zadnju sansu il ce on koseve zabijati ili ce ga narod na kitu nabijati.
Nurkiću seljačino jedna. Medžedu jedan. I ti i tvoj menađer. Treba ti babo šamar opaliti i restartovati te malo
A mogao si legenda biti pasa moj solidni :)) pozdrav Nenadu Markovicu !
Sigurno najbolji bosanski košarkaš svih vremena!
m. neznaš ti puno o košarki! Da znaš nebi crijeđal mnoga i mnoga imena. Taj balavac će biti mooožda najbolji igrač Slovenije!
ova dvojica lopovi a Nurkic seljacina, gadna je to kombinacija
Novinariželjni pažnje su najveći grobari svakog progresa ovdje.
Nije šteta što su ova dvojica otišli. S druge strane, o ovoga treba odj..ati. Zajedno sa managerom.
bas je seljacina pustas baju puj..
Reprezentacija je igrala odlično bez ovog papčine. Ovo vanago treba udaljiti što dalje od reprezentacije. Upropastiće je. Žiku mu glave.
mi ovakvog centra gubimo zbog nekakvih mahmutovica i konakovica...cccccc
@acti ne,samo ti pratis
seljak se malo zaigrao ccc
ne zna se ko više sere
Prvo nabijem vas kliksovce koji se nazivate novinarima!! Drugo nigdje ne spominje KOnakovića i Mahmutoviće nego "odgovorne". Treće KOnaković je nanio najviše zla košarci u BiH ubivši najjači klub KK Bosna. (Nadam se da će jednog dana ležati u zatvoru u ćeliji s napaljenim crncem). Treće, Nurkić i ne treba da igra za BiH jer je ovo zemlja idiota primitivaca koji ne zaslužuju da spominju ime lika koji igra u NBA!! Ovom narodu amo koride, farmi, narodnjaka, religije, nacionalizma...To zaslužuju!!!
Pucate minuse a niko da mi kaže šta sam pogriješio.
@BLADE8 Budžetski novci izdvojeni za plaćanje članaka na klixu. Cirkus!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da te trebamo Nurkicu vala i ne trebamo,imamo jednog Dzenan Musu patriotu i njegovu zlatnu raju...A Harun je vratio kosarku iz mrtvih moze pisati ko sta hoce ,sve smo vidjeli...Sretno tebi u NBA Nurkicu,nemoj se samo povrijediti pa sta ces onda...
Ovaj mali dripac, neka se izvine kompletnomKošarkaškom Savezu BiH i specijalno izvinjenje BiH navijačima. Uostalom i bez njega se može! Jel bi da nas voza - čitaj laže. Tako bi se ponašao u dresu reprezentacije!