Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVOG GROBARA SA LIJEVE STRANE TREBA ODSTRANIT POD HITNO. INACE RESPEKT ZA MAHMUTOVICA, COVJEKA GIGANTA KOJI DAJE SVE OD SEBE DA OVA REPREZENTACIJA USPIJE. SVAKA CAST HARUNE LJUDINO!!!
Muči ga pitanje od kojeg sada igrača da posude pare pa da idu na takmičenje.
vidi konakovica ublehasa i delegacije :)
Neka, slatkorječiv je, možda nešto i odradi u životu, makar i ovo.
Odradio je, napravio kucu na poljinama, sad moze i vikendicu pored :)
"(Mahmutović) je pozvao sve advokate koji žele pomoći Savezu u zastupanjima pred međunarodnim sudovima u slučajevima Emira Sulejmanovića i Kenana Karahodžića, za koje se KS BiH godinama bori kako bi ovaj talentovani dvojac zaigrao u dresu BiH. "Ja ću se boriti protiv FIBA-e. Da li idem metkom na tenk, ne znam. Morat ćemo imati neku zaštitu." Pa zar nije demagog Harun javno govorio da Sulejmanović moze nastupati za BIH nakon 21 rodjendana ili ponovo obmanuje javnost kao u slučajevima Preldzić i Begić. Otkud sada advokate....ili je Harun konačno pročitao pravila FIBE...Pametnom dosta.
Puno vaznije je da privole ovog gospodina da vodi reprezentaciju. nego da se vodi ovlika trkavica oko onjog seljaceta hoce li ili nece da igra za BiH. ovaj covjek moze od prosjecnog igraca izvuci 150% da bude 3xbolji od Nurkica..
Ovaj Konakovic se veca i veca lopina ... u sta se covjek pretvori ybt
treba dati šansu konakoviću on sve u zlato pretvara hhahahahahahha
Gledaj turbo mumina, malo casica ljutog, malo petkom na dzumu...
Nadam se da ce Ivanovic ostat selektor, radi covjek dobar posao!
"Ukoliko se šta nepredviđeno desi, jedan od najboljih evropskih košarkaških trenera trebao bi produžiti saradnju " Mnogo smislena recenica.
To bi rekao i Dr Arsla nekada.
Ovog Konakovica samo mozes vidjeti po ''guzovacama'' sirom svijeta .....
znaciiii zivot mi izgubi smisaaao kad vidim ovog grobara konakovicaaaa :/// tacno mu se na faci vidi da je teska kriminalcina