Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite dijete na miru. Pogledajte njegovu poruku našim U17 momcima pred odlazak na SP na fb stranici KSBiH i biće vam jasno da je svim srcem uz njih.
Sto bi nastupao za drzavu koju su muslimani prisvojili sebi i u kojoj niko osim njih nije dobrodosao?
jedno je igrati 30 minuta i igrati cijeli turnir. samo mogu pričati oni koji ne razumiju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ostavite dijete na miru bagro novinarska
@drinskysorab Zato što i ti primitivac živiš u BIH.
@drinskysorab Živiš u entiteu RS istina, ali živiš u državi BIH i imaš sva dokumenta na BIH. A to što tebe ne zanima je tvoja sloboda mišljenja. Imaš pravo na nju sve dok druge ne ugrožavaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vazno je da momak ode na prvenstvo za kadete i eventualno riskira karijeri,a nije vazno da odigra dobrih 10-15 seniorskih godina.Only in B&H.
Vazno je da momak ode na prvenstvo za kadete i eventualno riskira karijeri,a nije vazno da odigra dobrih 10-15 seniorskih godina.Only in B&H.
navijam za sve selekcije BiH, drago mi je kad bilo koji sportista iz BiH ostavri bilo kakav uspijeh, ali ovaj sistem ne podrzava niti sport niti individualne vrijednosti niti bilo sta "normalno", cekaju da pojedinci uspiju i da ih onda svojataju i iskoristavaju u politickom blatu BH svakodnevnice, uopste mi ne smeta kada mladi sportisti izaberu da igraju za selekcije drugih zemalja koji im nude bolje uslove, ne bitno da li su to srb ili hrv ili neka treca reprezentacija
da se bh novinari pitaju rat nikad ne bi prestao http://sportsport.ba/bh_kosarka/pandza-njegos-je-primoran-igrati-pod-povredom/197757
Ovi negativci bi i konja sa livade otjerali Nacionalističke kretenčine nije bitno sa koje strane Ostavite barem sport na miru
Prekinite glupe komentare o ljudini i igračini Svaka čast Sikiraše Svi smo uz tebe da nam što prije ozdraviš
Oporavi se ti nama Njegoše, a za ostalo ćemo lako. Biće još prvenstava i reprezentativnih utakmica. Sva je Bosna uz tebe.
Brate nemoj da se sikiraš!
Najveci krivac ikakve polemike oko ovog izvanrednog kosarkasa je Baho. Toliko je potencirao da je on "s Pala" da sam pozelio da ga nogom nabijem. Kakve veze ima sto je on s Pala, Pale su u BiH a on i igra za BiH, Baho glupane novinarski
Nema veće bagre od političara i novinara.
https://www.youtube.com/watch?v=j8ee54Krfis Evo da se malo nasmijete ludom bratu, a Njegošu sve najbolje, pa makar igrao za Trinidad i Tobago.
Morebit da je ovo radi tunjavog Topalbečirevića, koji nam je svojim govnarskim ispadima pokvario veselje, i napravio od 'normalnog' momka slučaj. Topalko, dabogda te Aligator pojeo za marendu, i ispljunio naočale sa +7/-7 dipotrijom i poganim jezikom, iz staaaareeee sarajevske porodice iz Anadolije
@BW1 Hoću, ali samo ako platiš, inače ne da mi se gubiti vrijeme na futavog iskompleksiranog starokurca i njegov debilni šou te prelijepe večeri. Pametnom dosta!
iz kurca stare sarajevske porodice. najobičnija prosjačka vucibatina koja svakoga hvali ko mu plati. ako neko ne pristane onda pljuje po njemu ko pas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mozda je neko nafilov'o dijete da BiH nije njegova drzava, tih slucajeva je bilo u svakoj generaciji i sasvim je logicno novinarsko pitanje "kako momak igra povrijedjen". Vjerujem da Njegoš jedva ceka da zaigra za susjede :)
Steta da ovakav talenat nikako nema srece sa povredama. Bilo bi jako tuzno da mu karijera na kraju ne potraje zbog toga, ali nazalost, na stotine je slicnih primjera.
Znaci momak ne da je super decko nego je ljudina da nema takve a ovog novinara sto je pisao text neka je stid i sram... Ne razumijem ove vlasnike klixa, nije ni njihovo maslo za Ramazana