Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bah!
Nije sramota izgubiti kada vidimo u kakvoj je situaciji klub bio donedavno, ali je sramota da u klubu imamo neke amerikance a nase djece ni a vidiku, pa nakon fudbala najvise djece u BiH sigurno trenira kosarku, zar nema bas nijedan talenat 18-20 godina da se istice i igra zapazenu ulogu ?
Očito nisu naučili iz grešaka iz prošlosti. Pojačanja koja to nisu skupo nas koštaju. Dajte šansu djeci, pravite tim za budućnost.
Nema talenta, nema djece. Eto nadji mi jednog momka u Sarajevu od 18-19 godina koji moze u ovom trenutku konkurisati za prvi tim Bosne. Ima li takvih?