Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinđe majstore.
Samo mi pljujemo po svome...Veliki Najveći Mirza
Stariji sugrađani znaju kako je grmila Skenderija …. Svi su, u svakom gradi, imali barem jednog heroja svoga djetinjstva, a mi smo imali Kindžeta…. Kakva privilegija !!!!
Nije Kindže nego Kindje!!!
Kindze bajo moj, Kindze... ❤️🇧🇦
Ovaj zadnji je divan prijedlog, al sal Reala nebi dugo stajao na Mirzinoj statui jer bi ga nasi lopovi za sekund hapili-
Orginalni!!!
Realovi navijaci najbolji poznavaoci kosarke u Evropi. Sve receno.
Najveci talenat za kosarku, koji je ikad po zemlji hodao, ali pio je previse, da je vodio sportski zivot bio bi najveci svih vremena.
Da je kojim slucajem nakon sjajnih partija protiv USA (predvodjene Magic Johnsonom i Larry Birdom) i SSSR-a 1978 na turniru u Kentacky potpisa za Atlanta Hawks nakon ponude...European Pistol Pete kako ga u USA zovu bi se nasao medju 50 NBA Legendi kao i Pete Pistol Maravic sa kojim je Delibasic imao nevjerovatne slicnosti. Medju 10 najcevih i najboljih sportista ex YU prije 1992 su sigurno ponos BiH: Delibasic, Safet Susic i Fikret Hodzic (bodybuilding).
Ko je Fikret?!?!?
LEGENDA.