Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon pravi tekst. danima samo pisete kako je Džanan Musa odigrao finale, dočekan, dobio stan....haj sad pišite kako nas je Njegoš Sikiraš UVEO preko španije u to finale i kako od toga nema nista. nije ni čokoladu dobio a zna se da mu mama posudjuje pare da bi on igrao za BiH. moze mu vala i sarajevski kanton kupit stan na palama. nije on u Londonu. i ponavljam NE SADAKU NEGO MU DATI ONO ŠTO JE ZASLUŽIO. ako treba oduzmite lagumdziji jedan od 15 ilegalnih stanova koje ima (na zenino ime)
Svaka cast!
Dajte zmaju našem stan !!!!To bi nas obradovalo kao i zlato sa EP
Nadam se da ce opstina Pale uraditi nesto povodom ovoga, bio bi red.
@staro hrasno; što je Murat Š. rekao Kukanjcu telefonom, Yebem ti mater +Škilji škiljavom i yebo vam tunel mater vi ste od njega i zaradili bjednici bijedni.
stan u Sarajevu
Sukirasu treba dati stan u Sarajevu?
Ja ne žalim da gladujem da se ovim moncima omogući sve u životu i pod hitno se Sikirasu treba dati stan. On je i više od toga zaslužio !!
Udica je bačena, a nadam se da će je odgovorni zagristi... jer Njegoš i njegova porodica to zaista zaslužuju..
Ma daj Andriću... ako opština ne može pomoći talentovanom košarkašu, onda bolje da je nema.. U svim društvima koja se smatraju koliko toliko razvijenim postoji sistem (ako ništa drugo) stipendiranja talenata.. pa eto nek' mu makar tako pomognu, a i njegovoj majci... Da ne spominjem koliko je njegov primjer značajan u smislu uzora drugoj djeci, u ovom vremenu degradacije morala i časti..
Andriću prvo odakle tebi pravo da govoriš u množini, u ime bilo koga? Drugo.. stipendiranje je postojalo oduvijek i ovaj dječak 100% zadovoljava kriterije.. On će moći sebi da kupi kada i ako postane profesionalac koji dobro zarađuje, ali to još nije slučaj.. Znaš li da takvom momku samo za patike treba godišnje 500 KM, a mati radi kao kafe kuvarica.. Od čega mu ih jadnica kupi? Pusti mi se tvog cinizma.. nepravdo.. živ bio ostani oboren...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo za trenera, a sad bi se Pale trebale pokazat ..... ! ! ! !
Ako je mogao Bihač, onda može i Sarajevo.
Bihać*
Ima ovaj momak karakter i zbog toga će uspjeti u životu! Samo mi je krivo što ih pokušavaju podijeliti sada nakon što su se zajedno izborili za medalju. Pustite ih da sanjaju san.
Nema za njega krize, vjerovatno ce ovi momci potpisati za jace klubove i kupiti stanove u centru Pariza.
uspijet ce taj mali,polahko samo
Nego, Dragi decko, uzdaj se u se, nastavi trenirati, biti ozbiljan, marljiv...Kupit ces ti vilu vrlo brzo!,,😀😀😀
viletinu!
Brankovic milioner
Pa ovo ima samo na brdovitom balkanu...Neko čitav život otplaćuje stan,odriče se svega i svačega,da bi nakon 40 godina mogao reći da je njegov.....Ovi djele ove stanove kao da im je to ćaćevina nekakvim anonimusima,i pič.kama mater.inim.....Najbolje je da date stan i onom kret.enu što je išao biciklom za barcelonu....Jer zaboga on je bosanac
Imaju stanovi u Sarajevu koje koriste naši političari za "odvojeni život". Istjerati gamad i kompletnoj kadetskoj reprezentaciji dodijeliti po jedan. Ne kažem pokloniti jer su te stanove ovi momci zaradili i to je najmanje što im ova država može uraditi, da se oduži.