Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski Hrvati uputili su zalbu na ovu odluku jeli smatraju da su ugrozeni ovom odlukom.
Ustase izgubile od rumuna, a rumuni spusili preko 50 razlike od Italije dan kasnije. A kad je srbija isprasila italiju na evropskom prvenstvu, ustase su pricale kako srbija ima srecu i izvukli italiju u cetvrtfinalu. Hahahaha, ustase na aparatima.
Jbt, od Rumunije izgubiti košarke... Kažu, ko je gledao, da su Rumuni u prvoj četvrtini, nogom pucali na koš. Jedva im objasnili šta se s loptom radi...
Igraci u ovoj HR repki su prakticki iz nizih rangova hrvatske lige. Niti jedan jedini igrac nije iz nekog od boljih klubova, a o onima koji igraju po Europi ili NBA-u da I ne govorimo - klubovi ih jednostavno ne pustaju na kvalifikacije, a nacionalni savezi tu bas nista ne mogu je ne postoji instrument privole. Valjda ce se na kraju ipak iskoprcati iz ove nepovoljne situacije. Do izbornika sigurno nije jer u vatru je stavio posve neafirmirane igrace jer izbora nije ni imao.
@konstruktivnoST. Kakvi su da su, ovo bi svaki tim u hrvatskoj klupskoj košarci, trebao bez problema dobiti. Kao da su naši krema evropske košarke. Trener, u svakom sportu, je najodgovorniji. Sve ostalo je vadiona za neznanje, nerad, javašluk, nezainteresovanost itd
Ajme meni nije mi dobrooo
Vijesti iz inostranstva nas ne interesuju!
Zašto bi nas to ovdje interesovalo? Nisu mogli ukrasti niti jednog igrača iz BiH, kako su navikli do sad
Kako mislis ukradu? Pa zar ti igraci ne idu dobrovoljno? Jeste i vi ukrali kolasinca od Srbije?
@KSAlovac pa sta? Opet je Srbijanac, kako vi izmisljeni na bilbordu govorite. Vi ste teska licejemerna gofna.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)