Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnja ekipa za koju bi rekao da ce uzeti. Respekt.
Saric ce biti novi Drazen Petrovic, svaka cast momku. On i Jusuf Nurkic ce obiljeziti NBA draft
nitko ne može biti kao dražen petrović, on je klasa za sebe,nedodirljiv. Ali može biti sličan draženu,ako nastavi ovako da se trudi i igra.
Nadam se da nece napraviti gresku pa otici odmah u NBA, imaju idealnu priliku za razvoj, sljedece godine obojica igraju Euroligu, Saric glavni igrac cibone, Nurkic ima nevjerovatan indeks poena s obzirom na minutazu...uglavnom i jedan i drugi ce bit face u NBA-u, al za nekoiko godina, rano je da idu odmah
muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće cibona,cibona ! Bog i Hrvati
heja heja cibosi
Svaka cast Cibosi,ova titula ulazi u anale.pa igrali su sa svega 6 igraca,racun im blokiran,nisu mogli nikog dovodit,otislo im nekoliko igraca.plate nisu primili po sest sedam mjeseci i onda na kraju osvoje ABA ligu.sta vise rec nego BRAVO BRAVO BRAVO ps. Saric je igracina,tek su mu 20 a lik vec razvaljuje
nije partizan nikakve milione ulagao,i oni su u velikm fin.problemima.cedevita ih je sad skroz sjebala.tek sad ce bit u jos vecim problemima.zvezda je najvise trosila,nema koga nisu dovodili i na kraju nista ne osvojise.
kod srba ce se znacajno smanjiti ulaganja u sport.....vrijeme je da pocnemo energiju i novac trositi na neke druge stvari.......vucic je najavio da nema vise drzavnih ulaganja u sport i da te pare idu u fond za bolesnu djecu....zbog toga je bila i velika svadja vujosevica i covica i nije iskljuceno da su ovi porazi neka vrsta osvete sportskih radnika prema vucicu....u svakom slucaju ako hoce nek igraju ako nece u fabriku...ko im yebe mater :)
Čestitke navijačima Cibone. Zaslužena pobjeda