Ženska regionalna košarkaška liga
0
Čelik – Partizan Beograd 71:87
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vehabijo ucini nam uslugu,raznesi se na livadi....
Ovoliko nepismenosti u samo jednom naslovu i podnaslovu još nisam vidio. Ko je ovdje pobijedio uopšte? U naslovu je Čelik pobijedio, u podnaslovu je Partizan pobijedio. I, kao šlag na tortu, u podnaslovu je pogrešno napisano ime grada Zenice. *(-_-)*
Jos jedan kompleksas...
DOŠLJE I ZENIČANI GOODBY, NAPUSTITE SARAJEVO
Imaš raznih knjiga; Bi.bliju, Tho.ru, K.uran... Imaš raznih stranki; SDS, SDA, HDZ... Imaš raznih glumica; Plavih, Crnih... Imaš raznih kompeksaša... Čelik jedan, Zenica jedna... uvijek
VOLIM PARTIZAN CRNO BELE BOJE, VOLIM PARTIZAN KAO OCI SVOJE ! PARTIZAN - DBR 3 !
Ti nisi Sarajlija,ti si kompleksas....Pozdrav iz ZENICE.
\"kada dodjemo na vlast, prvo sto ukidamo je da zene se NE SMIJU BAVITI SPORTOM .. ALA H je zabranio zenama da pokazu i djelic tjela osim ruku \" aj\' sad ponovo....sta vi to ukidate ?? da se smiju ili ne smiju baviti sportom?
OVO JE SARAJEVSKI PORTAL I NEKA SE NE JAVLJAJU DOŠLJE I ZENIČANI DA MINIRAJU
Nek su vam Srpkinje u Partizanu pokazale kako se igra kosarka,ipak je to Srpski sport.
kada dodjemo na vlast, prvo sto ukidamo je da zene se NE SMIJU BAVITI SPORTOM .. ALA H je zabranio zenama da pokazu i djelic tjela osim ruku ..
seljacka liga seljackih timova