Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Gorica je takav nivo, da je sramota i objavljivati rezultat. To što je Musa dao 10 poena takvoj ekipi, ne znači baš puno. Bolje bi bilo da smo pročitali: "Mršić odmarao Musu u nebitnoj utakmici protiv Gorice", ali nažalost, Musa ove sezone najveću minutaži ima upravo protiv Gorica.
Nacionalisti si svi koji govre turçine
Musa je igrac koji treba da lomi protivnike sa poludistance! Ostalo sve ima, ali shut za dva poena su kljuc njegove karijere. Bez toga ce biti "malo bolji" prosjecan igrac. I Curry trice svakodnevno vjezba...
Musa turcineeee
sine Bosanski !!! 💪💪
poturica
Bravo Musa.
nikad od njeg nekog igraca deset poena gorici
@mrEXER haj mrs