Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mars u p.m. seljacku, ako cemo se vec vrijedjati, i ponovo procitaj ona dva posta sto sam ranije napisao jer ti prenos podataka od ociju do mozga (pod uslovom da ga uopste imas) ocito ne funkcionira. Ima vas koji ste spremni zazmiriti na cinjenicu da postoje igraci koji na reprezentativna okupljanja (ne samo u kosarci) dolaze kao na godisnji odmor jer su u svojim klubovima dobro placene zvijezde. Vi zmirite, ja necu. Ko ne zeli dati 100% kad nastupa u drzavnom dresu ne mora ni dolaziti. To sto je on lokalna zvijezda u C.L. (prijasnjoj Tau Ceramici) meni ne igra bas neku ulogu u zivotu, ali nezalaganje u reprezentativnom dresu u najmanju ruku je uvredljivo svim ljubiteljima kosarke u BiH. Onima koji vide dalje od vlastitog nosa, naravno.
Kakva kosarkaska neznalica ovaj Jale,molim te suti,nemas argumenata,tulav si,eto de ti nama objasni kako treba igrati pravi domoljub,vjerovatno si zatucana muslimancina koja vjeruje da treba pare izbaciti iz svijeta i da svi trebamo zivjeti sa petnaestero djece na njivi i pri tom vise udarati svoju zenu nego voditi ljubav s njom... Kao sada Teletovic NAMJERNO nece da igra za reprezentaciju jer se ne moze motivisati ako mu neko u dzep ne ubaci 5000 eura,ne budi g\'lu\'p i prost,razmisljaj malo.
To je suplja prica, \"igraci igraju za njega i otvaraju mu sut\", i ne ponizavaj nam reprezentaciju jer jednostavno nije tacno da je Teletovic jedino sto valja u njoj ali eto jadan ne moze sve stici sam. Glupost. On u reprezentaciji jednostavno ne pruza svoj maksimum, izgleda nemotivisano i odsutno. S druge strane, tamo gdje se igra za lovu (u klubu) pruza 120%. Nesto slicno se ranije desavalo sa Salihamidzicem i njegovim nastupima u Bayernu i reprezentaciji.
U klubu igrači igraju za njega, otvaraju mu šut, dok u reprezentaciji ima hrpu čobana i trenera najvećeg među njima gdje se ne zna ko šta radi i gdje sve sam mora. U našoj reprezentaciji ni Bryant ne bi dao preko 20 koševa...
cuj razbila pa 11 poena prednosti znaci biti razbijen u kosarci?Svaka cast mirzi i caji,gledao sam tekmu,zasluzena pobjeda,al ne lupetajte sa izjavama
Kako vec rekoh na proslom clanku o Teletovicu, svaka cast na igrama za klub ali za repku na zalost igra sa otprilike 50% onoga sto stvarno moze.
teletović je novi dijamant. ovaj dere i razvaljuje a onaj kloc igra samo 4 minute.