Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak odigra jednu lošu utakmicu prije koje je bio najbolji strijelac svoje ekipe u svim takmičenjima i odmah kreće pljuvanje...
Ne znam da li si gledao utakmicu, Musi ne daju loptu u napadu nikako. Nije on loše odigrao, nego ga trener uopšte ne koristi na pravi način.
Musa podhitno mora bježati iz Cedevite, inače će ga uništiti do kraja. Čudno, ali Musi uopšte ne daju loptu u napadu. Oni Ameri soliraju, ispucavaju se, a Musa u ćošku i čeka, čeka, a lopta nikako da dođe. Cijenio sam Zdovca kao igrača, ali izgleda da od trenerskog posla ne zna baš puno. Pokazao je Dule kako se koristi Musin potencijal u pretkvalifikacijama.