Košarkaš najavljuje kraj karijere
0
Bryant: Ostale su mi još maksimalno dvije godine
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako se ne varam Bryant je vec bio superstar kada je Lebron pocinjao karijeru, tako da je usporedba njih dvojice besmislena jer je jedan imao 6 godina prednosti. Isto da Waiters za nekoliko godina kaze, James je najbolji igrac moje ere, nije Irving, iako je James 8 godina ispred ovog. Lebron pripada novoj eri igraca, Kobe starijoj, sa KGom, Duncanom, Shaqom itd itd.
prvo Jordan sad i Lebronov saigrac hahha Dwayne Wade je za medije na All-Staru rekao kako James nije najbolji igrač njegove ere, nego misli da tu titulu zasluženo nosi Kobe Bryant. “Kada pogledate ovu eru možete zamisliti dosta igrača koji su se istaknuli. Ovo je sigurno dobra era košarke, a nju predvodi Kobe Bryant koji je najbolji igrač u našoj eri”, izjasnio se Wade.
o cemu ovaj iznad mene prica ? Ove sezone 26,8 poena, 5,6 asistencija i 5,3 skoka po utakmici.
Bryant je u top 10 svih vremena, al' ne ponajbolji... Byant ima sad 43, sjetite se Jordana sa 36 sta je radio, sa 29 poena po utakmici u prosjeku...
Jedan od najboljih . Jednostavno čovjek ima ono nesto. Nije mala stvar s 34 godine dobiti najvise glasova za ALL STAR
Proslo je tvoje ne mozes ni 10 poena da zabijes :S ...