Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno je da on ne moze igrat nba jos uvijek, treba biti realan jer musa apsolutno nema sanse da igra protiv igraca u nba jer samo oni koji u zivotu nisi pogledali utakmicu nba lige mogu pricati neka sranja. Musa jeste talentovan momak ali je pozurio sa odlaskom i njegova prevelika zelja za popularnoscu ga moze kostat nba karijere. sretno i samo rad pa sta Bog da jer samo On daje
@rex-croatorum ...a sta ej to cedevita uradila prosle godine?...naravno nista..nisu igrali ni plejof...oni su zrtvovali sezonu da nekom uvale musu..i uspjeli su ga prodati....mamicevski posao....:)
I slazem se sa tobom i ne slazem, mislim da je Musin glavni problem sto je u ekipi sa puno mladih igraca, drugo Netsi mi nisu , jasno je da nece Play Off izborit ja da sam trener NETS-a meni bi djeca igrala medu kojima je i Musa jer najbolje sto se Netsima moze desiti je dobar PICK na DRAFTU tako ja vidim stvari gledo sam sinoc tekmu meni iskreno nista igraci NETS-a nisu ponudili tako da mi nije jasno sto ne dadne Musi minuta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Musa je sve u životu postigao svojim radom i zalaganjem, niko mu ništa nije poklonio. Tako će savladati i ovu prepreku i vratiti se kao pobjednik.
Sto bacate bombe. Poslali ga u nizu ligu da trenira. Igra i igrace jos uvijek za Netse. Nike ni prvi ni zadnji kojem sunovo uradili
Isto kao Marjanovic Bobi sto je , pa sad razvaljuje u NBAu
NBA razvojna liga je jedna od najgorih kosarkasnih liga na svijetu! Bolje bi bilo da su ga poslali u Evropu, da potpise sa bilo kojim Evroligaskim klubom zaradjivace bar 20 puta vise nego u Razvojnoj ligi
On ima zagarantovanu platu, gdje god da igrao ili nikako ne igrao.
A poceo se ku*citi, neki stajling, americki akcent, komentari da NBA treneri dolaze sa njim na kvalifikacijske utakmice.....e moj Musa, ugledaj se na Luku Doncica!!!
pro-x U kojem smislu da se ugleda na Doncica ??? I zasto da se uopste ugleda na bilo koga ?
Normalno je -mlad momak!Ja se kur.io s leviskama 501 ,denimom i beneton majicom ,pa konopare i kilo gela u kosu!Dosao iz trsta i izasao vani -world is mine!
e jbg
Otresaju ga na treninzima pa vidjeli ljudi nije to to... Bolje ovako da ulazi u njihov sistem, pa onda polahko.
Musa prvo mora nabaciti 15kg i ojacati, ili da bude ovakav ali eksplozivan pa da ih izvrti driblingom, inace nema on sta traziti ovako mrsav tamo, vidjeli ste koliko su jaki oni tipovi..
nema zayebancije kod amera pa vi pricajte bosnje sta hocete
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/ 🤭👌😵😄😆😂👆👆
sta ce on u NBA svi na steroidima ne znaju ni oni vise sta uzimaju poceli da lete s kosa na kos
aj ne seri yebeni konzervativni primitivce
Fali njemu mase za NBA. Amerikanci mnogo više rade na mišićnoj masi od Evropljana. Isto to su prošli Kukoč i Rađa. Kukoča nisu htjeli na parket poslati dok nije dobio 10kg mišićne mase. Znači Musa, rad, rad i samo rad, ne posustaj!
Ma ništa kroz par godina ovaj decko ce igrat za Sparse. Al nije on kriv nego menadzer koji je zelio da zaradi puno novaca i stavio je sebe ispred Muse. Za NBA moraš dominirat u EU ligi kao što ke dominirao Luka Dončić. Kad Musa ursdi u EU ligi ono što ke Dončić sa 19 ursdio tad je spreman za NBA
Nema Dodika na portalu.Jel' moguće????
@missy Polako, dan je tek poceo. Ima jos vremena da izjavi kakvu glupost.
Nije ovo ništa strašno, Čak šta više bolje je za njegov razvoj ali uz opasku da je trebao još 2 -3 godine biti u Europi u nekom jačem klubu. Ja uvijek savjetujem mlade sportiste : ' treniraj, uči, budi skroman i stavi u obje tenisice po jedan mali kamičak 3-5 mm''.
E ako nam je on najtalentovaniji kosarkas, kuku nasoj Kosarci...