Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije za suspenziju, ovo je za zatvor!
tipicno baliysko sportsko ponasanje BIHEVER
\"Egidio je beka Flamenga Dudu udario visoko podignutim laktom pokušavajući ga zaustaviti blokom pri napadu vlastitog tima.\" e jest vam opis, svaka vam čast. kakav blok, kakav pokušaj, pa i slijepac vidi da ga je namjerno udario da ga osakati. treba mu doživotno zabraniti igranje i još da ga tuži, pa ovo je pokušaj ubistva. možete li zamisliti silu koja je potrebna da se pusti krv, da ga je muhamed ali na vrhuncu karijere opalio ne bi bilo krvi. jadni momak, biće dobro ako ikad više bude isti.
Ja bi to po kratkom postupku
\'Dapače, bio je dobar kao hljeb, vrlo plemenit sportista.\' Ni hljeb više nije što je nekad bio.
Namjerno je isao laktom , treba mu zabraniti da ikad vise zaigra,strvina livadicka...
@PIIHH e yeebo ti sebi dijete najdraze i najmanje sto imas. maamu ti spprchim baliiysku da te sretnem izvratio bih te naopako.
najezzih se bokte... ovo je za privatne tuzzbe... da se kossarka i ne spominje... ban za pamisao na igranje...
E JES GA ZAUSTAVIO SVAKA MU CAST PRAVO SPORTSKI NALIK NA SMRDSKO SPORTSKO PONASANJE GARANT IMA NESTO SA SMRDIMA A VID MU BRADE
Dozivotna suspenzija, i jos privatna tuzba. Oguliti ga do gole koze
Aurelio Zapata koje moćno ime :)
Dozivotno ga suspendovat !