Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je kriv za to, ne znam, ali ovaj NBA postaje sve nego zanimljiv. Ako neko misli suprotno, samo ću pitati kako može biti zanimljivo ako se godinu dana unaprijed zna da će prvak biti GSW i postoji nekih 0,5% šanse za iznenađenje.... što znači nema iznenađenja. 😃
Slabo pratiš, ima mnogo jakih ekipa. Houston je opasan, a Cleveland je uvijek neugodan za GSW. Spursi su stara ekipa za razigrani GSW, a NOP nemaju šanse protiv GSW isto kao što Portland nije imao šanse protiv NOP-a, zbog istog razloga - stila igre. Biće svega protiv Houstona. :)
Sve razumijem, znam da ima jakih ekipa, ali pričam o završnici. Kada se liga približi kraju, sve postaje manje zanimljivo. A što se Houston-a tiče, vatrena su ekipa ove sezone, mogu namučiti GSW... ali budimo realni, protiv supertima kakav je GSW, nema šanse niko.
Brat bratu ali ovaj Milwaukee je nikakva ekipa
A imaju imena Bog ih pomog'o