Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu se ovi igraci svi zajedno LeBronu kurca napusit.
Haha kako ce ih GSW zguzit nisu svjesni 😂
jednostavno vise nema rijeci kojima bi se opisalo ovo sto lebron radi svaku 2 vecer...covjek ce (vjerovatno) u finale uvesti ovakav skup kosarkaskih imbecila..ovaj tim cavsa je u rangu onoga prije 10-ak godina sa ilgauskasom, sasom pavlovice i bubi gibsonom
Pretjeruješ, nije ovaj tim uopšte toliko loš na papiru.
gdje su oni što laju po lebronu.. što su ga izbacivali protiv indiane i sumnjali na njegove sposobnosti.. lik je najbolji svi vremena jos jednom potvrdio.. sa ovoliko "godina" ne osjeti umor i igra bolje nego ikad..
Lik nosi svoj tim, Cleveland bez lebrona bi bio ništa..
James je nestvaran.