Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo polako, bitan je dobar start
Imamo u ekipi puno specijalista za odbranu, što se i pokazalo presudnim. Nažalost, nemamo nikoga ko može postići 20+ koševa i to se vidi. Bosnić je pokazao kako se vodi ekipa, kad smo se vraćali iz minusa, ovo je njegova pobjeda. Tačno zna kakve igrače ima i prilagodio je igru njihovom mogućnostima. Kad su stisli odbranu, ne mogu Latvijci ni izvesti loptu, a kamo li dati koš. Svaka čast, selektore.
MOLIM VAS, NEMOJTE SAMO POSTAT SVJETSKI PRVACI ODMAH.
dobar trener
Hahahaha pokazali smo Europi da znamo igrati, puca Europu onu stvar za tebe, za pobjedu i za protektorat opčenito.....
Ma zna Evropa ! Ne znaju nase ,,prdonje,,...!
Princ sa Neretve ce povesti fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u pobjede i plasman na Euro nakon nesposobnog Hrvata Roberta Prosineckog koji je doveden da unisti nasu reprezentaciju. Evo i Vedran Bosnic odlicno vodi kosarkasku reprezentaciju.
Posebno mi drago za pobjedu bez Gordiča. U zadnje vrijeme se nešto ufuro. Vjerovatno konto biće poraz pa lafo povrijedzen. Malo se zezno.
@gooUser1576518389 Čovjek je povrijeđen, nije igrao ni u kupu za Partizan, ohladi malo od njega.
15 koševa po četvrtini?!? Ili je jaka odbrana ili je puno fulanja?!? :D kako god, volim te Bosno. Pobjeda ko kuća za start!
@samoopsovaniKulin345 Ismet, Andrija, Filip, Miralem, Muhamed, Kenan, Edin, Draško, Milan, Adin, Aleksandar, Jure, Emir, Sani, Amar i Amar su Bosna a ti nikad nećeš biti jedan od nas. ;)
@archi_a I jedno i drugo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast Bosniću, kapa dole
Idemo sad hebat heleneeee