Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO možete zahvaliti SDA i Dini Konakoviću!
Tamo gdje vlada sda, sport uopšte nije problem.Sporta nema.
pisao vam je i govorio trener secerovic ..a nikone slusa ..
Volim te Bosno!!! Bosna je bila i ostala moja najveća sportska ljubav, klub koji sam pratio i volio do neba. Ja sam navijač, nisam menadžer, ali nije mi jasno da se ne može održati klub koji ima tako veliku potencijalnu bazu igrača, od Bihaća do Goražda. Kako može Mega Bemax funkcionirati, a Bosna ne može? U ovoj državi sve propada, pa i najveći klub koji smo imali.
i real i barcelonu financira drzava...real je kraljevski klub a barcelona politički projekat katalonije,kao i makabi kao ponoz izraela npr. .....svi troše više nego što zaradjuju za ostale velike timove arapi pumpaju novac iz dosade a izbjeglice su poslali u njemačku...zagreb nije dao da cibona propadne pa nije smjelo ni sarajevo to dopustiti...al sarajevo vise nije grad nego kasaba i kasabi ne treba sport.,,
E moj Damire kako te nije stid? Valja poslije Dinu pogledati u oci! A "Nasa kartica" i "Nasa Agencija"? Evo jedna pjesma za tebe: U modi je biti shupak https://www.youtube.com/watch?v=6pHr6JJXQRY
Hitno da ova ekipa diletanata prestane koristit ime bosna !Jadni mirza se okrece u grobu
Znači imaju viška tri igrača.
Ovo ne treba čuditi sport u cijeloj Državi nema podršku. Pogledajte samo koliko Država odvaja za Saveze i sve će biti jasno.
PUSTITE SPARSE U ABA LIGU
Svi direktori /menađeri KK Bosna u posljednjih 15 godina trebaju pokazati svoje plate i autorske honorare ( vrtoglavo visoki i nerealni iznosi ) koje su isplaćivali sebi redovno bez obzira na stanje u Klubu. Zatim staviti na uvid sve ugovore sa igračima/menađerima i dobavljačima koje su potpisivali svako u svome mandatu.
Ugasite se više,ja živim bez roditelja a ne bez vas lopovi.
Zasto se ne piše o odgovornosti Damira Krupalije za situaciju gdje su izvarani treneri i igrači. DAMIR KRUPALIJA I FELIKA KOJADINOVIC menadjer a inace rade u talu i uzimaju procente od karata na OSNOVU ČEGA???
Damire nisi kompetentan da komentarises i dajes izjavu vezano za Bosnu, jer si ti kriv za ovo.Koliko si dobar? Što ne kazes da si i ti u talu...
A u medjuvrmeneu u beogradu padaju real i barsa :)
@hemijaimatematika1 da bolje da 100 miliona ode na predizborna s*anja
@hemijaimatematika1 Ocito nisi upucen, stranke iz budzeta uzmu milione za reklamu, one skupove na kojima obecaju 100 000 radnih mjesta
KK Bosna je zastitni znak grada Sarajeva (BiH) kao i legenda Miza Delibasic a i ostali igraci i trener Euro sampiona 1979. Cijeli sportski svijet zna za Mirzu Delibasica i KK Bosnu a i KK Bosna je kulturna bastina BiH. Sa pristojnim rezultatima i stvaranjem igraca uz podrsku publike kao i sponzora klub bi se mogao skor sam odrzavati. Cedevita je odlican primjer...da Bosna igra ABA-1 ligu umjesto 500 gledalaca u Zagrebu u Sarajevu bi bilo 3000-5000.
ima li kakav Muzur da ga postavi Dino za predsnednika KK BOSNA oni ostvaruju dobre rezultate.🏀🤣