Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji idiot je postavio ovaj snimak u kom se u ovoj uzbudljivoj završnici vide koševi samo jedne ekipe. ..kolko treba čovjek bolestan biti za ovo..potpisi se havana da ti ime hajvansko upamtimo. ..
Tuga protiv Žalosti!
jesu li ikog dobili?
Ajde da ne cujem ove hejtere..bolje sutite ekipi svaka cast za borbenost pola od vas ne bi moglo izdrzati 10 minuta a kamoli 55
Hebotionimater. 90% Njih ne bi moglo uraditi poslao sto i mi radimo u svojim profesijama
@lamIsGaSiPu zato su nase profesorije tako malo i placene za razliku od sportista koji su nezamjenjivi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nikada, ali nikad vise nista slicno u evropskoj kosarci nece biti kao sto je bila jugoplastika, kakav je to tim bio...a takođe i nasa kk bosna kao nekadasnji evropski prvak neponovljivo. zalosno ali eto.
Najbolja ekipa stoljeca protiv prvog prvaka europe iz Yuge,istinski velikani
Gledo sam tekmu jako dobro odigrano , ali nazalost zadnji napad bezveze odugovlacili i isli na tricu iako im je i polaganje igtalo za pobjedu. Ali ima nade po prikazanom.
posrnula Jugoplastika , koji je to tim bio.