Memorijal "Mirza Delibašić"
0
Bosna i FMP u finalu
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako se to radi, kad imate nesposoban portal. a portal je otvoren za sve, za sve \"normalne\", a vi da pratite i motrite i budete samim tim objektivni, a ne da vam svako donosi vijesti, da ih nadopunjavate ili sta vec (ne)radite. usrali ste (moje misljenje) u okviru Queer-a u huskackom stilu. volimo sebe i druge i gonimo svim zajednickim snagama i resursima naprijed. dosta nam je podjela.
GRAD POD OPSADOM... BOLESTI U gradu Sarajevu, u srcu Bosne, desio se javni linč, linč nad kulturom i umjetnošću, ili barem nad onim što mi, normalni građani Sarajeva i BiH smatramo (ili smo smatrali) iskonskom umjetnošću. Naime, grupica BOLESNIKA koji sebe nazivaju \"Queer\" željela je pod plaštom ljudskih sloboda promovisati \"umjetnost bolesti i razvrata\", \"umjetnost\" tuge i čemera. Zaboravili su queer bolesnici da pravim umjetnicima nije važna \"seksualna (dez)orjentacija\", i da je umjetnik - umjetnik, bez obzira na spol, boju kože, političko uvjerenje, pa zašto ne i tzv. \"seksualnu (dez)orjentaciju, te da nikako ne može postojati kategorija \"QUEER UMJETNICI\", jer samim ograničavanjem nekog umjetnika da npr. izloži neko svoje djelo na queer “sabirnici”, upravo ti isti queeri pokazuju da su krajnje netolerantni, homofobični i ksenofobični. USLOV umjetnosti za queere je ”BITI SEKSUALNO DEZORJENTISAN”! To zbači da po “queerima” biti UMJETNIK - znači propagirati svoju bolesnu homoseksualnost kao uslov za umjetničko izražavanje, jer ako niste QUEER, po Bogu, pa niste ni UMJETNIK!!! Hvala Bogu, nada još postoji, zato što je ogromna većina građana BiH i šire na Balkanu (ona većina koju queeri terorišu) PROTIV ovoga ZLA, koje nikada neće zaživjeti na ovim prostorima, ma koliko homoseksualni lobiji davali silnih novaca, niko nije lud da proda svoju dušu... ... Duša ipak nije na prodaju. PS. Kice, care Sarajeva i balkana, oprosti što koristim ovu vijest sa tvojim časnim imenim, ali ISTINA se mora znati!