Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice da se bosnjaci kriju ispod kreveta kada Bod dijeli pamet
ima sve predispozicije za dobrog kosarkasa jos samo da mu je bog podario i malo mozga bio bi pravi. al stas to je stara boljka svih bosnjaka, uvijek su negdje pozadi kad bog dijeli pamet.
dabogda ruke polomio
Zasto objavljujete vijesti o ovom hadalju. I zasto mu stavljate atribut \"bosanski\", nije on nikakav Bosanac. Izdajica obicna. I dalje pusi foru da bi mogao igrati za Hrvatsku ili Spaniju, a ljudi ga bacaju po drugim ligama. Zelim mu dugu i veoma slabu karijeru.
to je bio prvi Bosanac koji je izabran na NBA draftu od strane Portlanda, koji su ga posudili tom Belgijskom klubu na 2 godine, medjutim momak valjda nije uznapredovao koliko su ocekivali. Ne odazivanjem za reprezentaciju BiH, opala je i medijska popracenost ovog igraca.
nikad cuo za njega, al fakat !
neka samoprozvana zvjezda ???
upavo tako! Who the f*** is Nedžad Sinanović?????!
ovaj kreten sto se nikada nije odazvao pozivu za reprezentaciju me uopste ne zanima a vjerujem niti ikoga u BIH.