Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
khreteni koji uopce ne prate nba komentarisu. covjek je propustio proslu utakmicu zbog ozljede i sinoc je igrao s manjom minutazom, samo da povrati ritam igranja kako bi mogao iduce utakmice igrati jace. ghlupke koji ne razumiju sta je dvokorak serutzkaju covjeku koji biljezi double-double prosjek ove sezone. eh balvani. trebao je ici sinoc 100% i igrati 40 minuta da se povrijedi jos gore i propusti playoff
Minnesota hara NBA ♥️Konačno i čekam to od 2004
Nurk posti i pokazao je da može da posti i igra. Od kako je počeo postiti prosjek mu je 4p(23%), 2as, 4rb, 4to. Čojek je klaun!
Nurk opet triple nula :)
E moj Nurkane krkane sve si lošiji i lošiji .
23 minute i 5 poena? pa treniras li ti legendo ikako .cuj 5 poena..za tolike pare ima da letis..
ma nurkic grozan sinoc bio bgm