Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast, šampioni
svaka čast, šampioni
Iako navijam za moju Srbiju, mogu čestitati i BiH!
zlatni sinovi bosanski!!!
a i hercegovački!!!
Nema raja bez rodnoga kraja nit' miline bez Hercegovine!
znaci ovako zmajevi kapa do poda..vi ste ponos nacije,vi ste dokaz da Bosna ima buducnost u kosarci.zacepili ste usta svima koji imaju nesto protiv ove nase jadne i napacene drzave..vi ste dokaz da se talent ne moze kupit ni zlatnim polugama..ali ponovno se ibretim ovom nasem jebenom mentalitetu..zar i u ovako divnim trenutcitam,u trenutcima kad nam srce treba da bude vece i od dzamije i od crkve i od sinagoge i ostalih vjerskih i nevjerskih objekata mi spominjemo turke,srbe,ruse,amerikance i ostale narode..zar smo toliko primitivni i umjesto da se veselimo i slavimo napokon zlatnu medalju nasih momaka,mi pisemo o nekim tamo turcima srbima i ostalima,zar nije jednostavnije reci o "DEČKI SVAKA ČAST,HVALA VAM..DA STE NAM ZIVI I ZDRAVI I JOS PUNO MEDALJA DONIJELI U OVU NASU ZEMLJU.O DEČKI VELIKO VAM HVALA STO STE NAPOKON DOKAZALI DA NIJE BITNO IME,VJERA ILI NACIONALNOST,JER KAD GINETE NA PARKETU GINETE SVI SKUPA,BEZ OBZIRA NA SVE NABROJANO..ja cu samo reci DABOGDA IMALI USPJESNE KARIJERE.
Vi ste vi ste ponos države ponos države ponos države :)))))))
Da je drzava kao sto nije pa da ove momke nagradi i pogura maksimalno Ali jbg svi ce potrcati da se slikaju na aerodromu u povratku tih momaka, poneko ce ih lafo i primiti u kabinet, takodje radi slikanja i tu ce se sva prica zavrsiti nazalost SVAKA CAST MOMCILUCI VI STE PONOS OVE DRZAVE
Španija na aparatima :D
Iako navijam za moju Srbiju, mogu čestitati i BiH!
Albanac imal' tuljumba?
Ne, ona nema "kape" :-)))) otpadaš albanac idi pravi tuljumba i peci lebac saće ljudi početi dolaziti! :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast, treba ih dočekati kako i zaslužuju, kao ŠAMPIONE!!
Svala cast momci...Avaz vec opalio komentar. Kazu da je po naredbi Bakira igrao rodak od Campare...(Sani Čampara, ).
hvala momci na svemu da nas obradujete uvjek ovako
U dva dana, Spaniju dva puta, sa mladim momcima. Srce k'o Trebevic
TREBA MOMKE DOCEKATI U SARAJEVU AL BAS PRAVO
SVAKA CAST MOMCI OVO JE NEVJEROVATNO BRAVO
svaka cast momci ponos svoje zemlje ali opet jedno veliko hvala za ove nase krovne kuce koje se opet nisu udostojile da prenose neku utakmicu ovih zlatnih momaka svaka vam cast i respect.
Selam Alejkum Momci. Svaka cast, iskreno nisam vas pratio od pocetka, ali moram priznati da ste me pozitivno iznenadili sa vasim uspjehom u takmicenju. Zelim vam sve najbolje i jos mnogo osvojenih pobjeda.
Alejkumu Selam
za nevjerovati ,bravo
Kakvi dani BH košarke, nevjerovatno! :D