Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Únete a los grandes Illuminati hoy y hacerse rico y famoso. ¿Estás buscando sabiduría y conocimiento ? ¿Es usted un hombre / mujer de negocios, pastor, político, músico, médico, futbolista, estudiante? Vos si quiere ser un artista o actor famoso (e t.c) a través, conviértete en miembro hoy y recibe la suma de $ 300,000 dólares semanales con un carro whatsapp +919619915236
nikada mi nije bilo jasno kako sportisti koji su zaradili desetine miliona kao sto su Beker,Tajson,Ronaldinjo,Sprivel itd uspiju za tako kratak period bankrotirati
Ako ne znas da poslujes kupi stanove pa izdaj
zbog toga su i bankrotirali , kako mozes na stanu zaradit ? daj matematiku tu
...ovo ni na Kurir.rs ne objavljuju jer je ovaj lik nebitan i nikad niko nije cuo za njega...ali zato je tu Kurir.ba da nas redovno bombarduje nebitnim vijestima iz svoje matice Srbije.
Kurve, droga i ovako zavrsite
"Prema navodima Kurira", napisa Klix, samoprozvani objektivni i nezavisni portal koji drži do kvalitete i istine. :)
Ovaj je bankrotirao isto kao i Boris Beker ili kao onaj Bojan Krizaj. Covjek voza bijesnog SUV-a od 150 000 evra.
Glupav Srbijanac. Jednom Hrvatijancu se to nikada nebi moglo desiti.
Ne kaze se Hrvatijanac nego Hrvacanin, taj naziv Hrvacani je bio uobicajen sve do 20vijeka😉
Željko je zaista dobar čovek. Nadam se da će naći načina da ispliva, njegova košarkaška akademija je ove godine napravila ogroman uspeh, sa igračima za koje nije bilo mesta u najjačim klubovima. Jbg, pogreši čovek.... Ne daj se, Željko!!
Kad ovako jeftino upropastis zivot, a imao je sve na dlanu, nije mi ga zao!