Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde jos malo ocrnite covjeka..novinarska gamad
Ovdje nije potreban naslov da je u pitanju bivsi selektor BiH, jer to je Dule Vujosevic😀. A njemu ni ne treba vozacka...
Mene su zbog istekle vozacke vratili sa granice i nikom nista ha ya.
Zar ova vijest zasluzuje da bude objavljena u novinama? Zar se ovim pune strane jer nema niceg pametnog za objaviti? Ostavite covjeka na miru. Zalosno.
LOL, dobro istekla mu vozacka, ne znaci da je nema, I velika je razlika između vozačke koja je istekla i kad je neko nema nikako, ili mu je oduzeta.
Ma glupani druze, samo da napisu neku nebulozu, ne kontaju oni to
Kako se brzinom munje sazna da je jedan pošten čovjek zakačio drugo auto kad je izlazio iz garaže. Istinu o pravim ubistvima koje počine kriminalci se čeka po nekoliko decenija.