Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovde jedna budala kaže gadjali ciglom,ono kesa kokica,druga budala priča kako smo mi Srbi zatucani,a svi se prave gluplji no što jesu,i zavidniji da je Zvezda u tri meča ove paćenike dobila 100 razlike,ej 100 razlike!!!Sad kmečite svi skupa,a vidwli ste šta je šaka jafa radila u podgorici,oni u celoj Crnoj gori da skupe 10.000 navijača,a onako pokvareni,a Zvezda samo članova preko 100.000!
Koji prvav ?!?!izgubis 43 razlike i nazivas se prvak?!Ja sam prvi da Srb klubovi odu iz Aba lige; imamo jaku bazu zasto da svojim kvalitetom jacamo ostale?!?
Posserem se na tu ligu u kojoj se ona utakmica od sinoc smatra regularnom. Isto tako posserem se na svako takmicenje u kojem ucestvuje dzikansko fasisticki klub Krvava Kokarda.
slazem se
Bolesno u mozak..
Srbiji definitivno treba denacifikacija i suštinska reforma počevši od školstva, vjeronauke, odgoja u kući, visokog obrazovanja, sporta, političkih institucija, pa tek onda, i možda za 30 - 40 godina postanu normalno društvo. Nije da nema prijatnih ljudi, na personalnom nivou veoma dragih i prijateljski raspoloženih, ali generalno kao društvo, to je samo zlo.
@dinokarafino Daj bože i za 30-40 ....
@dinokarafino Sve znaš Dinci
Sve je ovo bola dobro organizovana akcija, kako u Beogradu, tako i u Podgorici. U pitanju su uvijek pare. U pitanju je to ko će ući u Euroligu. Uprave klubova su angažovale navijače da prave nerede i sve je bilo organizovano i dozirano tako da ipak ne dođe do prekida. U Podgorici su gađali, pljuvali, prijetili, nisu dali spavati. U Beogradu su uradili isto to, samo u beta verziji. A iza svega stoje pare i uprave klubova.
@WillyWonka Nemožeš ti mene organizovati da bacam cigle po igračima, ako imam išta u glavi?! To je društvo koje svjesno gaji zlo u sebi i tačka!
Šta drugo i očekivati u jednoj tako zaostaloj i primitivnoj sredini. Dobro su živu glavu izvukli. Jadno.