Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast cure na zalaganju i borbi. Pokazale ste kako se bori za drzavu, a da je Gajic bila spremna ovo bi bilo u par deka i ko zna sta bi se desilo. Samo jako u borbi za top 6! Sram i stid treba da bude drzavu i Ministarstvo civilnih poslova sto su odbili prijedlog da se nagrade kosarkasice finansijski za ovaj veliki uspjeh. Narod je uz vas i mnogo nam znaci sto nas ovako predstavljate svijetu. Hvala vam na tome cure.
@Realnost Bosnjo lose glumis Hrvata haj sto ti ne volis Hrvate ali zasto navlacis gnjev Bosnjaka protiv Hrvata.Pravi Hrvati su uz BiH pogotovo u sportu tako da djaba laprdas po klixu.
@govnoUser - manjina si gdje god vrata otvoris i zaviris u svim sverama.... mars u svoju supu bez obzira ko si i da si.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
falila nam je Marica, al uvijek je ta "sta bi bilo kad bi bilo"
RealnostStSd, idi bolan na francuske portale pa onaniši tamo
@RealnoSTST bitno je da su hrvatice spremne za dom, i vjerovatno vec u avionu, a izbacile su ih Bosanke i Hercegovke. I usput, pošipu nam ga jadniče bez identiteta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cure uz vas smo. Mozete vi to
Nadam se pobjedi da ovi fina priča nastavi i na svjetskom prvenstvu aBd
Naše cure su u 4 utakmice uradile za Bosnu i Hercegovinu nego usrani političari za sve ove godine poslije rata.. Djevojke,hvala vam ❤️🇧🇦
Blago meni, ja ću u subotu navijati za dvije reprezentacije. Naprijed plave!
ZA BILJNI LOJ ENTITER rs JE U LIJEPOJ JEDINOJ BIH A TO DOKAZUJU NAŠE LIJEPE SRPKINKE IZ CIJELE BIH.A TI NAVIJAJ I ZA NEZAVISNO KOSOVO AKO TI JE ĆEIF.
ZA OVOG KOJI NE ZNA U KOOJOJ DRŽAVI ŽIVI MI BOŠNJACI VOLIMO I MARICU GAJIĆ I NIKOLU PRCE I SVE HRVATE I SRBE KOJI IGRAJU ZA SVETI DRES A TI I DALJE NAVIJAJ ZA TUĐE DRŽAVE.
kakva je ova Marica ljepotica, čudo jedno.
Nadam se da ce Marica igrati.
probudite se i ostale djevojke, ne mozemo samo sa Jones, Gajic i Babic...
Da se podsjetimo. Francuskinje su razbile Hrvatice rezultatom 105:63, zatim su bile bolje od Češke rezultatom 71:51, a dominaciju su potvrdile protiv Rusije, koju su lagano pobijedile 85:59. Sa Bosnom su igrale 80:67. Bravo cure.
Tako je. Hvala na podsjećanju. 💙💛
Idemo curkeeee ❤️🇧🇦🇧🇦🇧🇦
ZA OVE ŠTO KO FOL NE VOLE BOSNU- JEDNA SI JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA 🥰
Ali iz tri dijela.
ne samo da su lijepe , vec i lijepo igraju...i lijepo ih je vidjeti onako nasmijane i kad gube i kad pobjeduju ...svaka cast djevojke ...ponos BiH
ove cure zasluzuju 20.000 pred vjecnom vatrom !!!
Kad igraju kod kuce i docin ima prednost!? Bravooo Dijevoke viste pokazale i dokazale da mozemo biti ko i drugi!?