Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pardon...NBA Draft 2020
Zabavljac.."BiH sport jesi to ti Ibro Krehicu? " Koji Avdija? ...Nisam Ibro. Deni Avdija (Maccabi), pretpostavke na NBA draft 2010 lotteri pck... je sin od Zufera koji je nastupao za YU na SP 1982. Klix me nedozvoljava da komentarisem ni sam neznam iz kojeg razloga koristim ovaj nacin da odgovorim. Ovdje dodzem da malo odmorim dusu a ne da vredzam ljude na bilo kojoj osnovi.Uskoro prestajem sa ovim, vremenski ogranicen...imam par projekata na podrucju znanosti a i pro-sporta. Sretno.
Sretno Sani.
Ovaj momak nezasluzuje ovakve komentare. Bio je u zlatnoj kadetskoj ekipi BiH kad su pokorilu Europu i cijele nacija ih slavila...Sani imas 20 tacno, jos si mlad, ali pogledaj Doncica, Musu...uskoro Avdiju gdje su. Nema predaje, nedostatke mozes nadoknadidti extra napornim radom pa makar i u KK Sloboda...imas dobar sut, odlican pregled igre, vodzenje lopte...treba popraviti odbranu, eksplozivnost i a abogda za 2-3 godine nazad u Spaniju ili koji jaci Euro tim...sretno majstore.
@BiH sport jesi to ti Ibro Krehicu?Koji Avdija?
Jest i dobacio...lafo real madrid...