Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odigrati poslednju posteno i borbeno. Sam plasman na EU je uspjeh. Treba nastaviti graditi reprezentaciju i pokusati zadrzati Duska Ivanovica jer je odlican trener i covjek.
Ovo prvo može proći, a ukoliko zadrže Duška, onda je on veći Bosanac i od Muje i od Sulje...!!! Ja mislim da je ovom poštenjačini više pun kufer i Bosne i bosanaca . . .
Ovaj Duško me podsjeća na onog otkačenog naučnika iz filma Back to the Future.
a i na Pantića mladjeg referenta
Ali zato kako ce Srbi odrati kozu s Finaca, nije humano..
Bojkot znaci ako Edin Bavcic ne bude proveo vise od 20 minuta aktivne igre frajer jede malu djecu :-p...Dusko Jarane ja nzm jel tebe ikad veci kloc zapao od naseg Edice
"veliko HVALA" đedoviću,nurkiću i teletoviću na tome što danas završavamo eurobasket.
Sve sto se i ocekivalo, treba biti realan. Ako Bog da kada nam se vrate igraci i stasaju ovi mladji imat cemo jednu od najjacih reprezentacija, a ja zivim za taj dan!
sprema li se doček
hvala na pojašnjenju generale..živ bio
Finska na Srbiju,, hm, navijaću za komšije,nezgodni Finci
Bosna i Hercegovina pobijedila Finsku,najbolji strijelac Zijad Turković.
strendzeri me stalno pitaju jel BiH tamo negde pored Srbije a ja ne znam šta da im kažem u stvari znam ali ne smem.Dobro je što bošnje idu kući da ne crvenim više i stidim se.Noćas oka nisam sklopio
Šta je sine, tata Bosanac, nikako se riješiti kompleksa?
Da je kos ko rupa u otesu postigli bi 100 poena po cetvrtini
Nobody cares.