Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo hrabro decki!!!
jel moguce da na ovom portalu najvise vise lojavci sa romanije i ercegovackog krša? jos kad, ionako zaraženi i bijesni, dodatno zapjene na ovoj vrucini...al je lijepo da pratite repke svoje drzave jedne i jedine. HAJMO MOMCI NAPRAVIT REZULTAT!!
Ama jok, al' za razliku od njih vecina nas radi, jbg. =)))
@mojtatajemaminbrat jel ti tata/ujak brise pjenu sa hralja? kad ti ujak kara mamu jel i tebe zove da joj zajedno trpate? koji si ti okot j*bo ti sve svoje pećinsko :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EXTRA BONUS ,100 posto uduplana vasa uplata , npr uplatite 10 eura , imate 20 na racunu !!! Idite na : http://bet365advice.blogspot.com/ i registrujte se .
samo da ne bude glupih komentara tipa vlasi igraju itd BIH je domovina svih religija i ateista i dobrih ljudi kad sve budemo medjusobno postovali bude nam islo na bolje
svima koji su se odazvali kapa do poda ostali nek se srame ,sve gledaju kroz pare, domovina je uvijek ispred svega ostalog!!!!!
ma nek igraju rastereceno , sve halalit mogu al Djedovicu ne mogu , on je drzavljanstvo promjenio i usutio se ko hinja , mjesto da je odma reko ja necu i cao , ja garantujem da jbi Taletovic igro da je on dosao.Nikad ga ja zvao ne bi vise . Za Hrvatsku 4 iz NBA igraju o Evropi da ne govorim.
Ma jok bolan Samire..Nurkic je kriv:)
Fakat tako kako kazete.
svasta od coeka. zahvaljuje hristu sto je iz Sarajeva je protjerano 110.000 Srba, dok je 7.000 Srba držano u koncentracionom logoru u Pionirskoj dolini. 2.000 od tih 7.000 je umrlo od gladi, a 5.000 Srba je bačeno lavovima zaboravlja direktivu Karadzica da svi srbi napuste teritorij koji je trebao pripasti Federaciji po Dejtonskom ugovoru.
Ne kontam sta je s Djedovicem? Nece vise da igra za BiH ili? Nejasno mi je skroz. Moze li neko pojasniti?
http://tuzlanski.ba/nihad-dedovic-volio-bih-igrati-za-bih-na-eurobasketu/
vidi ovog pećinskog kozojeba sto voli visit na k*rcu pa se ni sa nasih golemih ne skida :)))))
Podrzat repku pa i da 12 Bavcica igra, oni se odazvali i nasi su, samo neka se bore pa makar i 20 razlike bilo
bavcic koji je to panj bio...
Ne bi ja is'o u Francusku da ga popusim kad ima ovdje