Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo ljudi pa pacurlija je ovo, ej 16 godina i manje. Vidite i sami da svako svakog moze pobediti. Nivo kosarke je presmesan samo ko muve bez glave trce. Musa koliko bio dobar i hvalili ga previse je skrt. Slobodna bacanja gola voda od presmesnog izvodjenja do procenta celog tima. Sta trener radi kad vidi da od gotovog napravise veresiju u samo par minuta. Alo time out izgalami se da se uozbilje, a ne da nastave ko kmice da igraju. Komentari na chatu sve balije, ustase i cetnici i klasicno orgijanje.
Koji su ovo IDIOTI, nevjerovatno. Cijelo vrijeme dominiraju, vode, i po 13 razlike, a onda u zadnjih 5 minuta NI POENA. FUJ! Jbo li vam forsirani solo-prodor majku.
Ovo je turnirski tip takmicenja, i svako ko iole prati ekipne sportove ,zna da je za takav sistem potrebno brusiti formu iz utakmice u utakmicu. Mislim da jeSrbija na tom putu, mada sa ekipom koju je povela,svasta je moguce ocekivati. Necu reci da se Bosna ispucala, ali im se sada definitivno tesko vratiti. Danasnja utakmica sa Francuzima odredice dalji tok i dati smjernice. Glupo je porediti, ali sjecam se utakmice u seniorskoj konkurenciji, bas na EP, gdje je Francuska u grupi demolirala Italiiju sa preko 40 razlike, a onda je u borbi za bronzu Italija pobjedila 10-ak razlike. BH je malo poletila, nafurali ste ih!
Ovo već počinje da brine, pročitani smo, a naši ne mijenjaju ništa. Protiv Finske smo izgubili 24 lopte, protiv CG 19, jer protivnici tačno znaju šta ćemo odigrati. Čudno je da mi uopšte nemamo akciju za šut sa poludistance, a Crna Gora nas je tim šutevima dobila. Ili se zabijamo pod koš (uz eventualnu asistenciju, koja završi u rukama protivnika), ili trica. I svi su kod nas playmakeri, kako se ko dočepa lopte, odmah juriš. Fali sistem i disciplina, mora se znati šta ko radi na terenu, kao kod Finaca i CG. Nadam se da će se stvari brzo posložiti i da ćemo danas slaviti.
glupani, tupsoni, ufurani , kreteni , balavci ... pomozite mi da nastvim pa cemo ih na sljijedecoj temi hvaliti -.-
Ma mlado, ludo.Ostvarili sjajan rezultat pa se prepusti mašti.Selektor mora naći način da im pobjeda bude u "fokusu" čitav meč.Idemo momci ,uozbiljite se.Vidjeli ste kako je lijepo kad dođete kući a dočeka vas pun aerodrom.Ako izgubite,kofere ćete morati nositi sami.
Ako je umor OK, ali ako je slava udarila u glavu, onda će ovo bit samo još jedna perspektivna i propala generacija ... Valjda ima netko tko razgovara s ovim dječacima ili su i njih po običaju samo onako gurnuli u vatru . . .!!!
Izvinite braćo Srbijanci, ali ovde navijam za Crnu Goru. Osvojili ste vaterpolo, U20 fudbal, zlato u ženskoj košarci, Wimbledon, pa dozvolite da i CG nešto osvoji. AJMO ĐETIĆI!!!
Kraj utakmice, često taj kraj nas dokrajči. Ali nije kraj dok stvarno nije kraj. Dobro djeco, naučite nešto i naprijed. Nema opuštanja.
gdje lete ko muhe bez glave u pm ,gledao sam ih dvaput isto ko ovce ,samo trka, nema akcije, halo ba vodis 71 65 i onda ti prave seriju 10 0 ma bjezi necu se vise sekirat
Ovo je samo do trenera...sto se iznervirah...
Osramotili su se u zadnjoj cetvrtini, sve je bilo dobro do poluvremena protiv Italije, a tada su od pocetka drugog poluvremena do kraja utakmice padali, pa su dobili sa oko 10ak razlike, da se igralo jos par min u toj utakmici i nju bi izgubili, protiv Finaca lose nastavili, i sada zadnja cetvrtina veze s vezom nije imala, neka ispucavanja, solo akcije, neka se malo vrate u stvarnost, ovako se zapitam koliko je ustvari taj turnir sto su oni osvojili bio ozbiljan.
Bice bolje , jel ono razbijena Srbija dans pobijedi Francusku?
ovdje je kriv trener!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trecu odigras, odbrana ne moze biti bolja, ides pod kos... pa i krene te i sut ali.... udjes sa 13 u zadnju i msilis: GOTOVO JE! .. U K....... e to je do trenera kada je vidio da Musa prvu tricu puca desnom rukom u pogadaj tablu... pauza... time out... i jebes mu mater... 7 Jovanovic u zadnjoj ga nema.. SLOBODNA! nije do trenra to je do trenra ekipa u kojima igraju ovi igraci.. slobodna donose pobjedu i sigurnost... i vecera smo profulali... ali zadnja cetvrtina - UZAS.. zao mi momak Muse ali nije samo NBA i da ti svi govore: najbolji si! Jesi sine ali Drazen je poslije treninga 300 trica i 500 slobodnih i mracnoj sali Bandekina...... ali nemoj se predati, dobar si ali kosarka je timski sport. na kraju.. trener ... pogledaj zadnj ucetvrtinu i to je to...
Imali plus 13 na početku posljednje četvrtine. Momci su za klasu iznad ostalih protivnika, samo trebaju do kraja ozbiljno igrati. Valjda još imaju šanse za dalje...