Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma momcima svaka cast na uspjehu, bit ce prave igracine. pozdrav svima
ubistvo iz nehata hehe
Eo ga, ono sto ja pricam. Nema realnosti makar jedan gram. Pola ove ekipe nece moci igrati ni u jednom prosjecnom klubu. ::)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Protiv sam rasizma ali nesto moram komentarisati.Ja znam da u seniorskoj reprezentaciji Fran. u fudbalu, kosarci, rukometu, atletici, blabla. crnci koje dovlace iz nekadasnjih kolonija i daju im drzavljanstva brane boje te zemlje, ali u juniorskoj repki da im je citava petorka crna e pa to je bas previse. Ima li u zemlji od 80 mil. ijedan bijelac koji moze pogoditi jebeni kos ??? I sad ce ispasti da Francuzi igraju najbolju kosarku. Nemam nista protiv crnaca, da ne budem pogresno protumacen.
@FNM Da, odn. nekoh 5 mil. muslimana mahom iz zemalja Magreb-a.Da i jasno mi je kad im zafali lokalnih atleta da se malo "podebljaju" sa onima iza Maroka, Egipta, Alzira i sl.
@FNM 5-6 milone je samo u i oko pariza jarane pogledaj nicu marsej i dodaj jos 10- 15 milioncica jos malo i miteran ce imat boju kakaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pogledao sam koseve Muse, bogami su te jaro ustopali, nema prolaza, sve je faul kos igra sto je opet super i znas iskoristiti, ali suta nigdje, prolaza nigdje. Malo to popravi i razvalite fince hebem ga ha ja
Da je nama svima u BiH ovako pric Francuzima u standardu, mislim da je razlika u 10-15% , koliko bi se hvalili , mogu mislit.
Život se sadrži od uspona i padova.Glavu gore, naporno trenirajte i uspjeh neće izostati.Sretno momci.
Idemo dalje momci. Dobiti Finsku, Sretno.
Steta da ih nismo dobili ali iskreno imamo dosta supljina u organizaciji igre i fali mi one prave harmonije kojoj sam nekad divio legendarnim zvjezdama ex YU.Naviknes na luksuz pa onda lakse primhecujes sta ti fali kad ga nema.Ako se uspjenemo slucajno plasirati na SP trebat ce ovdje hrpa zajednickog i intezivnog rada jer ima se sa cim raditi.Jos jednom od mene momci puno srece
jeba nas Latvija da smo njih dobili prosli bi dalje i ovaj krug jer se kriza prvi sa drugim
Jedini igrač koji može preuzeti ulogu kapitena i lidera kada se Teletovic povuče je Nurkic,to je realnost.
Ko imalo prati, a da je realan, isto misli. Čovjek je svjetski nivo.
@shadow1 Pa pratis li nba? Za sada za nurku ne blijeste sjajna vremena u denveru.
malo vise treninga, timskog duha i manje individualaca...
vi ste vi ste ponos države!
Slabo, slabo, očito ih slava opila, malo su se ufurali!! Tipični naš mentalitet! Sad ih treba, kao što smo ih prije hvalili, dobro kritikovati, jer ovo je klasičan poraz i neuspjeh!! Ovo nije igra prvaka i nemojmo sada, kao i u svemu, tražiti razloge i opravdanje za ovaj poraz!! Očito se nešto mora resetirati i popraviti!!Oni su naši mladi momci i moraju biti još bolji!!
IbroSpahicReBorn Nema se sta popraviti, ovo je realno stanje.I ovo je vise od ocekivanja.
Dragi moj Musa pogodiš 6 puta od 15 pokušaja iz igre je samo znak umora i ništa više. Na tvojim mladim leđima ne može biti BiH komplet. Odmor za Finsku sutra i probudite mi TALIĆA čvokom
Bit svake juniorske selekcije ili one do 21g jeste da izbaci 1.do 3. buduca reprezentativca za A tim. Medalja je uspjeh ali koji je u sustini samo statisvakcija za te momke. Zato ova prvenstva i sluze svakoj drzavi. Bit je kako ce napredovati za dve tri godine.
Ovdje je šteta što nije bio Sikiraš u timu, jer bi to bila druga priča sa svima redom. Mora se povesti računa o povredama, neovisno za koga sutra igrali iskreno. Veliki je peh ne biti u očima košarkaških skauta, jer on ima stvarno šta pokazati. Mislim da u skorije vrijeme i sa pametnim doziranjem i dosta rada možemo imati tri solidna igrača za A tim iz ove baze osim Muse.
Nisu trebali izgubiti od latvije bili bi sigurno boljii večeras ,ali nije problem izgubiti bit če to veliki igrači ako bogda ali problem je i teško mi je što te zlatne momke ne prenosi na euru ni jedna domača tv, sramota za vlast sramota za državu , da su kojim slučajem osvojili euro ponovo bi miševi trčali da se fotografišu i promovišu sa zlatnim zmajevima- vlst država fuj- "Zmajevi od srca, da vas sreča i zdravlje prati, i zlatne staze da vam se otvore "
Nije to bilo toliko lose koliko rezulatat govori,samo da nas je malo isao vanjski sut siguran sam da bi im napravili problem...Campara i Talic nisu mogli nista pogoditi i tu smo izgubili utakmicu...u svakom slucaju cestitke momcima,Pandzi i trenerima