Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda jeste od selektora Njemačke izjava malo nesportska (sa namjerom ili bez ne znam) , ali isto tako previše se mi uzdižemo , hvalisamo i imamo visoko mišljenje o sebi pa se sad kao osjećamo uvrijeđeni. Po čemu smo mi to neki bitan faktor svijetske ili evropske košarke pa da možda treba odlično poznavati našu reprezentaciju ? Koji smo to rezultat do sad napravili ? Malo realnosti ne bi bilo loše.
pobijediti Francusku i Mađarsku nije mala stvar
Zasto se nebi hvalisao kad imas nurkica musu halilovica lazica itd itd zasto nebi??? Musa evropski prvak nurkic medju najboljima centrima nba lige... sta je problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno nasim momcima, ali iskreno nemam pretjerano dobar osjecaj oko sutrasnje utakmice ali iskreno se nadam da grijesim!!! SRETNO ZMAJEVI 💙💛
Hvala komsija, nadajmo se najboljem. Veliki pozdrav
Nema frke…sutra se upoznajemo
Odigrajte kao protiv Francuske pa ce sve znati,najvaznije je ne srljati i gubiti lopte
Realno, sve ispod 10 razlike je uspjeh u svim utakmicama do kraja prvenstva. Dobili smo Mađarsku što se trebalo i moglo i dobiti.
Tanak ovaj trener slabo daje priliku igracima koji su iznjeli kvalifikacije 🤔🙄
Na terenu je istina, sve ostalo je blablabla.
Plaho se prsimo mi nesto
Treba im sutra zabiberiti momacki
Vidio je šta smo uradili Francuzima. Ne mogu se sastaviti od poraza pa neka ne prica svasta. Moglo bi se i njemu isto dogoditi.
Bravo kulturno i odmjereno.
Brate, igrajte kosarku. Zbog tog inata smo vazda "izgorili" na terenu xd
joj zovite Bosnic i molite ga nazad da dodje kao i Mirzu.. sve je ovo do sada njihova zasluga
I nenada markovica