Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan momak, nece da mu zivot i buducnost kroje kockaste glave za kockastim stoljnjakom.
da je kakav patriota izdigo bi se iznad toga pod cijenu igranja za reprezentaciju, nekad se treba i zrtvovati, nije reprezentacija klub da ga samo napustis ako ti se sta ne svidja
@1921 Lol
Momak je izdvajao iz svoga dzepa kako bi platio hotele, rucak itd tokom kvalifikacija....svaka caat Djedovic, i ja sam pobjegao od SDA uhljeba i kockastih mafijasa. Nisam sebi dozvolio da mi ridjobradi upravlja sudbinom. aBd jos 4 godine i imam pravo na Njemacko drzavljanstvo.
Uspješni i poznati ljudi izdaleka izgledaju veliko, važno, kao institucije, ali kako mu sve bliže prilazis on je sve manji i manji dok mu nestisneš ruku. Onda vidiš da je to čovjek bas isti kao i ti sa istim stremljenjima. Jedino sto vas razlikuje, to je karakter, koji je njemu na neki nacin dao prednost i ona doza sreće koja je za svakog ponaosob dozirana.
Isti, ali evo u cemu je razlika, Ibrahimovic bi igrao za bh ali nisu mu dali, ovog su*ka mole, ali on nece
ne mora biti igrač repke. kad završi igračku karijeru možemo ga dovesti za selektora... ako dotad ne zaboravi jezik :p
Dzipsi i jedan i drugi 🤣
Jarane uzmes hrvatsko + neko drzavljanstvo i ti si bolje opremljen nego sa exyu pasosom...
jeli ovo onaj njemac?
Jedan je Zlatan !!!
pametan
Izgleda da su sem fizicke slicnosti i mentalno priblizno jednaki.Oba se odtekla BiH drzavljanstva sto osobno ne sporim ali i ne odobravam.
Pa brate da bi uspio u životu moraš se odreći Bosne i naroda ex-Yu :)))