Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte se igrati da vam padne na pamet ovoga da vratite za selektora. ako vujosevic ne moze nađite nekoga jednako strogog i da ima znanja. ovaj pojma nije imao za premijer lige kapacitet.
bajramovic je i prije od govana pravio pitu tako da je ovo njegov uspjeh..vujosevic je stari majstor ali cini mi se na zivcima obolio..ja ne bih bjezao od bajramovica kao selektora...
ne petljaj majke ti , vujosevic s njima tri mjeseca vrsi selekciju i treninge i od balavaca napravio solidan i borben tim i sad ovaj u zadnjoj tekmi ga zamijeni i odjednom on kao moze nesto..ne moze, gdje su mu reference za selektora i ne moze biti autoritet.
@osmancicvara7 mrzi me sad raspravljati ali bajramovic je bio selektor i to solidan kad smo bili vrlo losi pa se nismo brukali...sto se tice vujosevica ponavljam legenda ali na kraju karijere i to je sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovu Kombinaciju treba ocuvati...Pa kad bi Vujosevic samo s vremena na vrijeme nailazio da to poslozi I podijeli instrukcije Cestitke svima
Spremajte Zetru za Novembar. Neko od velike cetvorke ce tu da gostuje. Spanija, Litvanija, Srbija ili Francuska. Ne budite od zla srca kada su Mirza i Nurke u pitanju. Malo ste ih isprozivali i to je to. Vidite koliko odkaza ima sad za EP a ovo su bile samo PREDkvalifikacije. Ipak su to najbolji igraci i siguran sam da sada jedva cekaju da pomognu.
nemoj samo ti da se vratis za selektora
Grupe u koje ćemo biti smjesteni su toliko jake kao da je Evropsko prvenstvo, jer tu su 24 najjače reprezentacije plus 8 iz pretkvalifikacija.