Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem zasto je ovo vijest na portalu. Dajte ljudi, ustanite, obidjite neki fakultet, neko preduzece, neko naselje, pa napravite neku vijest, neku reportazu. Spustate se na mizeran nivo sa ovakvim vijestima.
ovo je rubirka sport-kosarka.Dakle ako te ne zanima ova rubrika sto komentarises.Kakvu fabriku kakvo preduzece klosaru raspali kome se radi nek trazi poso nece ga preko klixa nac kretenu
@admir123r45234f2 Dijete idi radi zadacu, da mama ne galami.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce te po Bajicu da ospete drvlje i kamenje, a da je u pitanju Vujosevic, rekli bi da se tako mora radi autoriteta. ;) Ko vas ne zna.
Il da je Osim. Al nije svako Osim ni Vujošević, hebiga.
Koji balvan. Ovakve treba pod hitno udaljiti iz sporta.
ovi visoki su 90% kante debili ne znaju hodati osim sto ne znaju kosarke logicno igrao sam protiv bruka likova preko 2m jadovi na kvadrat
Rikiću crni, šta te natjera tamo da odeš...nisi ti odatle.
Papak. To je ta škola...
Šta je ovdje čudno???Sve neki smrdljivi moralisti po ovim portalima.
ovako je u svim privatnim firmama na balkanu,obzirom da je ovo dodikov klub a ne ide mu u zadnje vrijeme ne cudi me ponasanje ovog prema igracima..
Ovo su tipicni treneri koji nemaju nikakvu viziju o kosarci, a jos manje o sportu! Nikad ne vrijedjaj igraca pred ostalim igracima i ne preti! A jos manje da iskoristis Time Out da vrijedjas igraca! Bodri ga, digni ga, ukazi mu na greske, daj mu sansu da ispravi gdije je pogresio! A ne jos veci pritisak mu davati da te na kraju nakautira i da onda iskoristis njegovu platu za placanje usluge bolnice!
Nekulturni kloc!!
Ova nova Hi-tech generacija je 100% skoncentrisana na desavanja na: Cell, Instgram, facebook...ostatak koncentracije za ostalo. Nekad su treneri i igraci bili primjer ponasanja i gospoda...Aca Nikolic, Osim, Phil Jackson...S Belov, Dzajic, Cosic, Delibasic, Dalipagic, Ginobili...trenutno Dragic, Bogdanovic, Osman...
Pedagogija čudo
Krkan kao Dodick
Prototip balkanskog trenera. Time-out prodje u psovanju i istresanju na igracima.
Ovog "konja" od trenera treba ovojiti od sporta, igraca, publika... izolovati i fizicki i mentalno.
zar nije igokee BAJIN košarkaški klub iz Laktaša
hahahaha, ako te opizdim ovom tablom u rikverc ćeš zakucavat, hahaha