Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovako bude igrala Argentina, unistit ce Spance.
Nista nije slucajno...ova Argentina igra odlicno.
Scola kosarkaski Federer, skoro penzijoner i jos uvjek igracina
Luis Scola, je Lav sa imidzom tinejdzera...momak is sjenke i prije nikad u prvom planu dali u reprezentaciji ili timovima gdje je igrao. Mnogi zaboravljaju da je imao jako uspjesnu karijeru u NBA sa prosjekom 12 poena i 6.7 skokova. Svaka cast za ovog maestralnog kosarkasa.
https://www.youtube.com/watch?v=HlaheHnasrw ovo je highlight utakmice :D
STARA ARGENTINA JOS STARIJA SPANIJA U FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA....GDJE JE OMLADINAA ...PROSJEK GODINA U FINALU 35
Brzo će kijametski dan... Čuj Argentina u finalu, a Australija za bobu...
pa zar Srbija nije već u finalu..
@Magistar1921 Eeeee moj sine,mali musavi vraze...SRBIJA!Srbija igra na SP za 5 mjesto u kosarci.Ta ista Srbija igra na EP u odbojci,muskoj.Zene su prve u Evropi...Sine u koliko smo sportova to je vise brezobrazluk.A krece LS i Crvena Zvezda i LE sa Partizanom.
@janjicarML Ma pusti to, nego šta je sa ovim košarkaškim zlatom koje je već uračunato?
srbija ih ceka u finalu jelde.
@gooUser1565007015 Nestrljivo.... Buhahahhahahaha...
Upravo im je mesi inspiracija za nadmoc u grudima----jedni drugima daju smjernice.... Gledaj na legende s pozitivne strane.
Cisto da pitam bosnje da li znaju da je pocelo EP u muskoj odbojci???Evo bas gledam danasnje parove i gledam da li BIH ucetvuje...
@janjicarML duvaj ga Bosnjama
Hajde imate Srbiju kao rezervnu reprezentaciju da za njih navijate...Evo bas svabe deru.Znamo mi da vas nema ni u tom sportu!Jbt da ste ostali srbi nagledali bi se sporta :)))
jel blamaza francuske ?
@ForrestGumPP Nije...Samo ucesce na SP je velika stvar a blamaza ne moze da bude.Mozda je malo blamaza za Srbiju i Ameriku od koji se ocekivalo bar polufinale !!!
Ovome se nisu nadali ni argentinci !!! Svaka cast ...Ipak preko Srbije i Francuske preci nije lako.
Pratima i navijam za Argentinu skoro 20 godina i drago mi je ko kad BiH pobjedi,bore se za rep. srcem sto se i vidi evo ih u finalu, al ovaj Scola legenda utrpa im 4 trojke i ovo je iznad njihovih ocekivanja mada sam misljena da nece moci protiv Spanaca to je preiskusna ekipa jos su i prgavi posebno Rudy,sve u svemu jedno cudno SP nije bas bilo zanimljivo ko nekad valjda zbog dosta losih ekipa koje su igrale
zar se francuzi nisu "obrukali" ?
Zašto ovo nije blamaža Francuske,a Srbije za vas jeste?!Argentina je pokazala kako se pravi tim mladosti i iskustva,Scola fenomenalan,čestitke i puno sreće u finalu!!!
Kmeeee, idi na blic
@gooUser1567577279 zato sto su srbi vec upisali prvo mjesto