Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestlo para ESPNu. Preskupi im postali Van Gundy, Jackson i ostali... Nije mi samo jasno sto nisu sve zjaedno nego ovako bezveze kap po kap...
Inače mnogo glup lik a i rasista. Ovo sa Jokicem je samo prelilo čašu
Cuj radi Jokica, van Gundy ostao bez posla, Max Kellerman, jalen rose i tako dalje. Da su pametni da se oni svi udruze, naprave neki NBA specijal, mozda ekipno se uvaliti TNT-u, ubili bi posao jer su svi itekako strucni. ESPN-u ostala mutava Malika Andrews koja pojma o zivotu nema i mutavi Kendrick Perkins, svi ovi gore najbrojani 15 klasa iznad njih.
Znači lik je objektivan kao Smiljan Banjac, otprilike...
To mogu samo Srbi da pretpostavljaju da su toliko bitni.
Pa onaj denijal hadzovic ne bi za hljeba ni posla imao koliko je objektivan
Marc Jackson je poznat kao rasista, vec je imao rasisticke ispade tako da nema bas ovo direktno veze sa Jokicem. Svi znaju da je rasista zato je i dobio otkaz izmedju ostalog.
Što je Van Gundy, njegov kolega iza tria, bjelac, dobio otkaz onda? To što si naveo nema nikakve veze za Jacksonovim otkazom, nego ESPN jednostavno masivno daje otkaze u nadi za boljim rejtingom. Zašto su onda i Jalen Rose, Kellerman i mnogi drugi dobili otkaz u proteklih mjesec i kusur?
Glupa pretpostavka. Što mu je onda kolega iz tria Van Gundy također dobio otkaz? Bliže je istini to da ESPN pravi čistku jer su Jackson i Gundy znali kritikovati i sudce i današnju NBA. Žele poslušnike i pokušati povećati rejting. Sa Doris i Docom to vjerovatno neće uspjeti. Žao mi je Breena jedino.
trebo je tebi jokic jednu tricu spucati manje biti brljavijo