Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hendikep (-16) - dvica na rusiju
U sportu se ne može napredovati, biti sve olji, uspješniji ako ne igraš sa kvalitetnim proptivnicima a često je imperativ igrati sa boljim od sebe. Francuska, Rusija, Belgija pa to je idealno, za poželjeti imati tri kvalitetna protivnika. Naravno da je u balkanskim okvirima teško shvatiti a još teže prihvatiti to.
mi treba da se skoncentrisemo na belgiju da budemo treci
sad nas prosjecni glupi navijac gleda ovako..aha, karasev, hvostov neki...aha, pa to nema problema nemaju nikoga da ga znam, ovaj sved ubacuje po 30 poena za njega sam cuo...ma musa vs. rusija levati garant dobijamo
Prošli put mi izgubili od Rusije 30 razlike, Rusi od Srba 30 razlike, a Srbi o Amerikanaca 30 razlike, znači mi da smo igrali sa Amerikancima izgubili bi 100 razlike. Jednostavno većina naših igrača se i netrudi, nije mi krivo kad izgubimo al da se borimo i trudimo, al mi izgubimo i samo se svađamo...
I dalje je ovo izuzetna jaka ekipa. Veliki broj ovih košarkaša je u karijeri osvajao Euroligu u dresu CSKA(mada uglavnom kao pomoćna radna snaga), Karasev je bivši NBA igrač a Hvostov nas je ne tako davno napunio u Mejdanu.
Imaju opet puno bolju petorku od BiH, ovamo imas dobre Kikanovica i Stipanovica i jos nezrelog Musu