Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kladim se u pecenu kokosku da ovi sa klixtoris.ba i ne znaju da je Aco trener reprezentacije BiH.
Vratiti Mansu za slektora pod hitno - on prvo udara, pa poslije postavlja pitanja!
Bravo,Aco.Obračunaj se s tim Antunovićem,lopovom i gradonačelnikovom slugom
Ako ovako bude rjesavao probleme i u repki, neka nam je bog na pomoci.
Mala Srpska Prodavnica srpski suveniri, nosnje, zastave majice, kape, kokarde, blagoslovi www.malasrpskaprodavnica.com Rent a car Beograd 1 dan= 30€ / 7 dana= 165€ neograniceni kilometri www.iznajmite.me Zima je lepša uz ljubav Zimske čarolije ili filmovi? Svejedno ako je sa voljenom osobom. www.flirtic.rs pazi ti oglasa na pushix portalu - meni je licno zao sto vam mladic nije dosao u grad pa da vam pokaze na djelu kako zaista izgleda srbovanje.
ne daj se selektore !
Halo ba Klixtoris , mogli ste prenjeti vijest da imamo novog playmakera Amerikanca !!! Bitno je da vi pisete o Dodiku i Nikolicu mame vam ga sprzim
i ja bas gledam to, i kontam u sebi kad su ga prije smjenili cim nista ne pominju...
pa mogli ste bar reći da je selektor reprezentacije BiH. To bi bilo kao da ste objavili tekst u kojem bi napisali Safet Sušić brat manje poznatog fudbalera Suada Sušića umalo se potukao sa ...... Neznam da li uopšte znate da je on naš selektor košarkaške reprezentacije.
hebo robovsku ugarsku zemlju hrvatistan, imas ti bosnu uzmi nase drzavljanstvo i kuliraj ha ja XD