Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne shvatam da Sarajevo ne može napraviti 1 (jedan) klub kako treba!
zato sto si bosnjak..zato nista ne shvatas...:)
@AnandaSorab Srbin sam, živim u BL, navijam za C. zvezdu....a ljude svuda doživljavam po tome kakve su osobe...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi drugi ih kaznili sa 5.000 eura jer ovi prvi nisu imali 500 eura da plate bus do Makedonije.
Jao sramote ccc
Tuga
O majku vam lopovsku,zar vam nista nije sveto...
Koja je to uprava, koji sportski menađeri koji su sve ovo osmislili, planirali i odlučili?. Nastup na tri fronta bez riješenog finasiranja, bez budžeta, napamet, brutalno neodgovorno? I onda se još pitamo šta je sa ranijim dugovanjima prema dobavljačima, šta je sa potpisanim ugovorima, neizvršenim obavezama, sudskim presudama....
Posebna priča su dešavanja i vođenje KK Bosna prije 12 ili 10 godina u ''zlatnoj'' eri nedgovornosti, menađerskog mešetarenja i okorištavanja pojedinaca.Zaključivani su jako povoljni ugovori sa košarkašima koji bi odigrali 18 ili 27 minuta u sezoni. Zaključivani su ugovori sa sinom jednog funkcionera kako bi se dobio njegov glas za izbor predsjednika KS BIH i mnogo sličnih stvari.
HAAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
http://ethcombo.com/?i=54355 ZARADITE ETHEREUM!
Od velikana je ostalo samo ime..
Joj al se brukamo. Na sta je ovaj velikan spao...
ja predlazem mirno razgranicenje...bosnjaci neka sarajevu,zenici i tuzli dodaju srednju bosnu koju bi mjenjali sa hrvatima za bihac i krajinu...hrvati neka srbima daju posavinu a srbi bi se povukli iz vukovara i baranje...tako bi bosnjaci prvi put u istoriji dobili svoju drzavu i mogli bi sami odlucivati o svom uredjenju...srbi se pripoje srbiji a hrvati hrvatskoj i vjerovatno vise nikad nebi imali sukoba...vredi razmisliti o mom predlogu jer je realan i garantuje vjekovni mir.
@AnandaSorab Ja predlažem da drmnes jednu sa kojom se Praljak počastio...