Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast ciboni!! to je momčad koja je usred sezone ostala bez tri najskuplja igrača: žižića, jenninga i strawberry-ja.. od tada igraju praktički samo s jednim centrom (planinić), ne primaju redovito plate; ali se momci lavovski bore i svaka im čast..
i nevjerovatno je kakvu je partiju odigrao dario šarić sa tek napunjenih 20 godina.. momak će biti evropski le bron james garant.. zvezda je državni projekat, ulupano je brdo para u nju i baš zato mi je drago što ih je u sred beograda dobila siromašna cibona..
Aaaaajmo svi po Cedevitu na EX i da ih vidimo sutra u finalu sa našim Nurkićem!
a dje su studenti???....aaaahihihihihihihihihihihiiii
Dobra utakmica, Zvezda nikad lošija, 3 trojke samo od tima koji je izgubio samo 4 meča, koji je osvojio prvo mjesto daleko ispred svih. Pritisak, nervoza, a ni navijači povicima "Ubi zakolji, da Hrvat ne postoji" nisu sigurno pomogli.
Saće u štampi sutra, Nato im je pomogao, zapadne sile, CIA, sami nebi mogli pobijediti nas smrdonje...
Bilo je "igrale se delije na sred zemlje srbijice pa dođoše ustse pa ih poklase" : )))))))))))
boli me karina kadbude bosna igrala playoff gledati ću
mi hrvati!
Ovaj kliks je najjaci. Tacno sam znao cim Srbi nesto izgube odma da se postavi da se nasladjuju komentatori, a to sto oni ni jadransku ligu ne igraju a kamol evrokup ili evroligu nebitno ;) A kad teniserke osvajaju titule ili prosle godine kad su dva srpska kluba usla u evroligu a jedan u evrokup nigde ih nema, to sam konkretno bas upratio :) Fino. I zao mi za zvezdu, ali eto bili bolji.
kme kmee, silovase nas ustase usred beograda bre,kme kme. ne pomaze ni sudacka pomoc,ubise ustase.
Ne vidim gdje se uklapaju poturice ovde,pa da komentarisu,Jedino kao hrvatsko cvijece...Inace igraju li kosarku uopste?Cuo sam za siroki i igokeu,ali opet jedan hrvatski,jedan srpski klub...
Jel boli sto ste izgubili? :-)))
Čuo si i za Bosnu prvaka Evrope a i za Mirzu D. nekadašnjeg najboljeg igrača s ovih prostora, a i za Mirzu T. današnjeg najboljeg s ovih prostora. A uklapamo se da je svaka pobjeda protiv genocidaša i naša pobjeda :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sutra cedevita dobije partizan, i eto svehrvatskoga teferica, pa da se odbiju dodiku od glavu one rijeci, "svi USTASE i odose"
Posteno govoreci Crvena Zvezda je bila veliki favorit.Ovo je veliko iznenadjenje,to je dokaz da je danas sport jako nepredvidiv.
Cibona zasluženo u finalu, ali se i CZ dobrano obrukala. Dobra, prava tekma, svaka čast na lavovskoj, rovovskoj utakmici...
Ovo je srbe pobjeda, nema poraza kod nebeskog naroda! I poraz je pobjeda! HAHAHAHA Kmeeekkk
kad je bitka na kosovu pobjeda ne vidim zasto ovo nebi mogla biti pobjeda za crvenu zvezdu...
vratit ce njima srbi, izlijepit ce još jedan album naopako
Ko kaze bre da su izgubili svrbi??? Mi breeee nikad ne gubimo! Tako je komsije, deri govna! ;-)
Ja sam Hrvat i drago mi je sto je Cibona dobila,ali nista neces dobiti sa svojim vrijedjanjem Srba.Samo nazadujes sebe i svoju drzavu,koja je u blatu do grla prijatelju.
Upravu si u jednom smjeru u potpunosti, drugom nikako! Srbe za Sibir, Pa makar camuge iz Konga naselili, I komsije imali! Pravo na svoje misljenje. Za peace uvijek, snjima nikad!!, Zdravooo