Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzlanke su najbolje ribe u bosni a ja ozenio onu svoju iz ilovace
Raza je jednom uvalila bananu Chuck Norrisu
upisano im je u anale
jao pazi promocije... 23 (slovima dvadesettri) GODINE je proslo kako se osvojio jedan trofej i onda se krenulo po principu \"vidjeli smo da znamo, pa se ne moramo vise truditi\". Bolan bolan, 23 godine proslo a vi nista niste novo uradili i jos imate obraza slaviti nesto takvo. Majke mi, isto proslava kosovskog boja....eto toliko je smijesno, da ne kazem zalosno.
Gdje je Raza? Pa ne moze niko od MAre Lakic i SDP-a ni proci pored kluba. Uzas
O cemu ti i ostali pricate. Svaka bosanka je riba i po!!!!! Znas li koja je razlika izmedju francuskinje i bosanke...neznas e sad cu ti reci. Kad francuskinja izadje na ulicu ona je sva dotjerana. Pod jednu ruku uhvati se za misicu muskarca a drugom rukom vodi pudlicu na uzici a na glavi joj je sesir. E kad bosanka izadje na ulicu njoj su u jednoj ruci cekeri u drugoj djeca a posred glave joj cuci bosanac. Da ste vi bosanci jos malo obzirniji zamisli gdje bi bosankama kraj bio.
Divne uspomene na jedno predivno vrijeme. Jedinstvo Aida je tada bila zaista najbolji europski zenski tim i vidjelo se da su disale jednom dusom a zato je i bio zasluzan njiohov trener Miki. Bravo djevojke!!!!!!
To što Tuzlanke najradije daju ne znači da su i najbolje ribe u Bosni. Banjalučankama (onim originalnim naravno a ne neopranim vlahindurama iz kninske krajine) ostale Bosanke prismrdit ne mogu. Sarajke naravno odron s kilom parfema i litrom šminke po masnoj koži.
ja sam smrdljivo kopile,rodjen sam u svinjcu a odrastao u staji,hranim se pomijama i smrdim,bojim se vode pa zato
Svaka cast nek djeca znaju da je Bosne vazda bilo i kao sto rece retard bosancero sve vlaska ali ipak Bosanska imena crkni retardu Ps. Mogli su malkice ljepsu tortu ili da je nisu slikali vako malo beze ali eto
SAVJET KLADIONIČARIMA!!! Sigurne i lake zarade na kladionici nema. Nemojte nasjedati na dojave i trošiti novac na razne prevare i smicalice. Morate biti strogo disciplinirani i odrediti si početnu banku onoliko novaca koliko ste spremni izgubiti. Vaš ulog po jednom listiću ne smije prelaziti 10 posto banke. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Kod mene profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 3780 u 15 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 20 530 kn, STANJE LISTIĆA: 31/66, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u pr
Cestitke Jedinstvu, dobro je sto ste podsjetili omladinu na ono sto i ne znjaju. Hehehehe sad Bosanceros krmetinu od muke jede i sijece vene jer ima uspjeha u bosnjackoj Bosni i Hercegovini.
a niko ne spominje pomocnog trenera Zdravka Dugonjica koji je takodje imao velike zasluge u tom periodu..bila su to dobra vremena..
Kako nije bila nijedna kosarkasica, zar nije ono Mara Lakic na drugoj slici? Lijepo se prisjetiti tog istorijskog uspjeha, u novoizgradjenom Mejdanu sa 5.600 stolica znalo se napakovati i po 8-9 hiljada ljudi kad su cure igrale :)
jel bio Alen mesar celnik staaarii
pa lako joj je kada je g o r i l a hehehehehe