Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://find-wallpapers.blogspot.com/
hehehe ma u pravu je, ja navijam za MUFC ali Ronaldo stvarno ima ruzan stil trcanja
@ moris green ja mislim da je tebi najbolje da se ne oglasavas jer se sramotis nevidjeno. \"ne znas hodati,a kako ces trcati\" nije SAVJET!!!!!
edin dzeko......idemo bosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ibisevic-dzeko ljudi pa sta ce biti ovo ......najbolji napadaci u svetu
ja sam obavio svoju gradjansku duznost ..tj. glasao ..
haha xD
@Perhan Ne bih da ulazim u detalje tvoga posta vec zelim da odgovorim na posvaljeno pitanje. Mislim da si zaostao. I to ne samo gramaticki :)
\"Dvoboj je to 37. kola Premier lige koji bi\" - shvatam da su agencijske vijesti i da ih samo postavljate, ali kakva je ovo recenica, otkad to mi ovako pricamo, zar nije \"To je dvoboj 37. kola...\" ili sam ja gramaticki zaostao.
I ja sam kont´o odigrat koju za MU, ali mi se nije dala ganjati viza.
@ironija wahahahaha.. jado, ne budi smEsan ^^
ma ja sam za vas dvojicu EDIN DŽEKO
ma kakav ovaj crnac.. ronaldo evo ti moj jedan savjet ne znas hodati, a kako ces trcati ??
na www.sportal.de , bira se najbolji napadac bundeslige, GOMEZ VODI, DZEKO je drugi . Gomez ima veliku prednost zato glasajte. hvala
kaze im ucmali kretenko iza prljave tastature...idi sevo mater il nesto na tako na edipovski fazon ;)
dva kretencica