Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo šampione koji imaju prezime kao ovčije g.ovno. Uništili su boks načisto. Od Lennoxa Lewisa boks nema pravog šampiona, ova dva mulca su obični manekeni i pozeri, ne pamtim kada su zakazali borbu s nekim pravim borcem, samo nalaze običan šljam na kojem kao brane titulu i povećavaju broj pobjeda, pa će sutra ko bude pratio statistiku reći \'\'Wow kakvi su to borci bili\'\', a da nekoga pitaš sjeća li se neke prave borbe, nekog pravog duela koji su ova dvojica \'\'boksera\'\' imali, nema šanse da će se sjetiti, jer ih nije ni bilo. Zato se i dan danas prepričavaju borbe Ali-Frazier, Tyson-Holyfield, a ove šmokljane čim prestanu boksat\', neće se niko živ sjetiti!!
- Prvom: nije ubio covjeka mamlaze pa da ga zatvore na 10 godina! Kod nas sa pravosnaznom presudom za ubistvo setaju carsijom a oni ce njega zbog samara osuditi na 10 godina... kako da ne :) - Drugom: To moze li on koga nokautirati govore titule i broj odbranjenih naslova... a nek si mu to ti reko... siguran sam da bi mu ti bio dosljedan protivnik..mislim da bi ga pobjedio..ali na ovom vaganju :)
I pred ovaj prethodni mec je klicko prijetio kako ce mu pokazati za onaj samar na vaganju, pa nista ne bi od toga.A kako si boksovao mec dovoljno je samo reci da je Chisori kojim slucajem imao pojas koji brani ti mu ga sa onakvom borbom ne bi oduzeo.
Kličko svaka čast na profesionalnosti i čestitosti .Sa tobom umiru posljednji vitezovi boksa.Čast mi je gledati kako boksuješ kao što mi je nekad bila časst gledati Muhameda Alija.
da si mogo nokautiro bi ga
i klicko ce ga opet od`rati ;)
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
oba klincicka kad se sastave nema 15 cm garant cemer i jad zato i jesu bok-seri seri golube bijeli
@Entertainer Ali moraš priznati bilo bi itekako zanimljivije.
Pa nisu keceri da se sutaju van ringa...
Brača Kličko su odlični borci sto svakako i dokazuju, ali jednostavno način njihovog boksa nije interesantan nema tu one žustrine i živosti pa da istinski uživamo dok gledamo meč oni su jednostavno umanjili vrijednost i interesovanje tih mečeva.
et svi ste eksperti za boks, ne zna vitalij za nokaut, jeste li ga pratili tokom njegove karijere, osim ovih zadnjih nekoliko godina kad brani titulu iznova i iznova.. od 46 meceva, 44 pobjede a 40 nokautom.. pusite se zlobne duse koje nista u zivotu niste postigli.. covjek je mrcina i legenda, ima svoj stil borbe koji osigurava pobjedu, nije sa zivotinjskim instinktima kao mnogi bokseri prije njega, vec sampionskim.. radi ono sto treba za pobjedu.. a oni koji kazu nije udarca uputio, pogledajte svaku rundu i vidjet ce te da je klicko u svakoj uputio barem 5 udaraca u glavu dereku, a ovaj njega u glavu nije toliko udario tokom cijelog meca.. derek je vec od 2 runde pljuvao krv na veliko i imao ozljede glave, a klicko ni nakon 12 rundi nije imao ni posjekotine niti razbijene arkade.. jedino gdje ga je derek mogao udarati to je po tijelu i odatle ozljeda ramena..
Prvo: braca klicko nisu unistili boks, vec oni jednostavno boksuju tehnicki i psiholsoki perfektno. svaki profesjonalni trener bi pozelio takvog boksera. oni jednostavno koriste svoje prednosti, nije nitko kriv drugim bokserima sto ne koriste dovoljno sve atribute. Drugo: pricate da oni sebi biraju lagane protivnike. neka mi neo samo napise a koji je to teski protivnik kojeg su oni izabrali. pa Chisora i ovaj drugi crnjo sto se flase fatio su trenutno najbolje plasirani britanski ili crnkacki bokseri ako cete tako. AJTE MOLIM VAS PROSVJETLITE MEE, KOJI SU TO BOKSERI VELIKI KOJE BRAĆA KLICKO IZBJEGAVAJU, GDJE SU, GDJE ZIVE, STA RADE :D p.s. Mike Tyson je po meni najveci bokser svih vremena...
ovaj kliNcko more samo svoj smoki nokautirat ja glavu dajem da mu nije veci od 10 cm
jos kad bi znao klicko kako izgleda nokaut postose dosad nije susretao s tim :)
Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
@*Tk, *ti nes... Što se tiče njiegove karakteristike to ne mora ništa da znači, evo ti jedan klip pa pogledaj kako je njegov brat Wladimir nabijao Nok-Out-e, ovog meča se dobro sjećam. You Tube - wladimir klitschko vs zoran vujecic