Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa treba i nju razumjet, kakav hermafrodit jel ima neka disciplina za hermafrodite nema prema tome mora te je negdje svrstati ili u muske ili u zenske nemoze nekom biti zabranjeno bavit se sportom zato sto ovi nemogu da odluce koji je pol
Ma fakat se i po ovoj slici divi da je skomu,dajgle jos samo stomaka,mogu ga zvat kako oce,al ovo cudo je muskarac.
pa fino joj se oslikalai ćuna na čorcu ;-)
Hajd dobro to što se trudi, itd ali treba ovakve kaznit samo zato što izgledaju kao muško, stvarno je neprijatno
Napad je NAJbolja odbrana.. .. Osobe sa \"medjunoznim\" su veoma poznate u zadnje vrijeme... mene cudi kako se nijedan sudija, bilo zenski bilo muski nije usudio da se podviri pod doticnu ili doticnog da provjeri situaciju na \"terenu\" prije takmicenja.. Providno..
\"Ona ostaje nasa kokaina\" :)))
\"Ona ostaje naša heroina. \" hahahahahahahhahahahaha