Najveći uspjeh bh. odbojke
0
Kakanj dočekuje favorizovanu Peruđu
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD SAM SAZNAO DA CE BITI DIREKTAN PRIJENOS NA RTV VOGOSCA :-)
ajmooo naprijeeed kakanj.... veceras loommmm :)))) svaka cast momciii
MENI JE STIGLA KARTA,,A LAKO CEMO SA PERUĐOM,AKO NE BUDE PRODATA UTAKMICA,JER SUMNJIVO JE OVO SA HERNANDEZOM
Nije tačno da je FKS tražilo velike pare! Vjeruj da nije. Na kraju krajeva cijenu prenosa gostujućih utakmica nije određivala uprava FKS, već domaćina. Sretno Kakanj!
Bruka jeste što niko ne prenosi ove utakmice, ali nije Sarajevo za to krivo već javni servis, odnosno vlsat BiH. Pa niko nije prenosio ni utakmice FK Sarajeva u Kupu UEFA prethodne godine. U svakom slučaju bruka. Inače, momcima iz OK Kakanja svaka čast! NAPRIJED KAKANJ!
Hernandez ce najvjerovatnije igrati.. bila reportaza na kakanjskoj tv..
na ovom linku sutra mozete pratiti utakmicu: http://kakanjlive.com/uzivo/kakanj_perugia.htm
Ajmo Kakanj!!! Samo poskupise im pravo ulaznice ali ipak mislim da ce dvorana biti puna...
Konacno da se i ovom sportskom kolektivu podje pisati... Dosta nam je vise vijesti o tome da je Terry prevario zenu, koje gacice reklamira C.Ronaldo ili kako je Xerez iznenadio Mallorcu... Ovi momci su godinama prvaci drzave, svake godine igraju utakmice u Europi i zaista zasluzuju vise paznje medija...
tako je Adnane! Sarajevo je trazilo velike pare za prenose....i kod kuce kad su igrali....ovo je ba bilo gotovo dzabalesku! Hernandez ba mora da igra jer ce da se proda poslije utakmica u Italiju..nezvanicne informacije govore da ce transfer biti za dva Caterpilarova bagera i kran za GMK Kakanj koji je i sponzor ekipe!-mala sala....lol! a mislim da bi prenos mogao biti na TV Vogosci posto oni sa IC Kakanj razmijenjuju dosta emisija! AJMO KAKANJ!!!!!!!
Sarajevo i zeljo iza rata nikad nisu u februaru igrali u evropi, a OK Kakanj igra!!!!!!
Sretno OK Kakanj .Pa ni Sarajevo nisu prenosili kada su igrali u Evropi.bruka
Drzava Kakanj !!!
...šteta što Luis neće bit\' na raspolaganju, bilo bi veće šanse za pobjedu... No, nije Perugia \"zid\" koji se ne može preskočit\'. Svjedoči i 10. mjesto na tabeli Talijanske lige, sa samo 3 pobjede od 11 utakmica odigranih u gostima. Naprijed OK Kakanj!!
Gledao sam ih ovdje u DK.Rasturili su na proste faktore favorizovanog domacina Marienlyst iz Odense.Imali su strasnu podrsku nas koji zivimo ovdje a dobili smo nagradu za dobro navijanje Pobjeda Hvala majstori i sretno. Pozdrav iz Odense DK