{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


K-1 borci iz Sarajeva u septembru će imati borbe u Sloveniji

Klix.ba
21.8.2013. u 12:25
0
K-1 borci iz Sarajeva u septembru će imati borbe u Sloveniji
0
K-1 borci iz Sarajeva u septembru će imati borbe u Sloveniji
Slovenske Terme Čatež će u nedjelju, 8. septembra, biti domaćin borilačke priredbe pod nazivom "K-1 Open Challenger", a Bosnu i Hercegovinu će prestavljati četiri borca iz K.B.S. "Šampion".
Iako skoro osnovan, K.B.S. "Šampion" iz Sarajeva je već ostvario primjetne rezultate u Bosni i Hercegovini, a već u septembru šalje svoje snage na "K-1 Open Challenger" u Sloveniju.

Nerdin Fejzović i Rasim Bašić iz kluba "Šampion" nastupit će na "K-1 Open Challengeru" koji će biti u organizaciji Thai boxing Kluba "Brežice". Fejzović, koji je odranije član "Šampiona" borit će se sa Mitjom Puhekom u kategoriji do 63 kg, dok se mladi Bašić bori protiv opasnog Grega Smole u kategoriji do 75 kg.

Pored Fejzovića i Bašića za nastup u Sloveniji očekuje se potvrda i za Ermina Lugana te za Anela Macića. Novi član "Šampiona" je i Bojan Bekonja.

Trener "Šampiona" Haris Radmilović navodi kako su zadovoljni s dolaskom dva afirmisana borca u njihov tim, Rasima Bašića i Bojana Bekonje, te planiraju dovesti još jednog mladog borca koji je svjetski prvak u svojoj kategoriji. On je iz Crne Gore, a njegovo ime će uskoro biti objavljeno.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: